6 hetes terhes vagyok. Ma délután elég nagy barnás pirosas maszatot vettem észre a bugyimon. Szerintetek van esely, hogy megmarad Babó? Nem görcsölök, nem fáj semmim, talán egy kicsit érzem a hasamat.
Felhívtam az orvosom, azt javasolta hogy irány a gyógyszertár, Utrogestan 200 és 1000es C vitamin azonnal. Szerintetek van esély még, hogy megmarad Babó?
Nagyon régóta vártuk már...
Szia, probalj meg arra gondolni, hogy megmarad, beszelj vele, hogy "kapaszkodjon" erosen.
En ezt tettem es megmaradt, szinten 6 hetes voltam es azonnal utrogestant kezdtem szedni.
Kitartast.
Tudod, kétesélyes. Barátnőmnek megmaradt, nekem elment. Mindketten utrot kaptunk.
Ne te szaladgálj gyógyszertárba, ilyenkor feküdni kell, és az utro receptre kapható csak!
Nekem elso babaval volt barna ő nem maradt meg
Masodikkal szinten volt,o még pocakban van!
Menj ugyeletre azonnal, adnak receptet es akkor mehetsz utrogestanert.
Patika helyett inkább kórházba menj!
Nekem 5 hetesen volt ilyen. 3 napig kórházban voltam, illetve hormonpótlást kaptam. Szerencsére minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!