Mas is ismeri ezt az érzést?
Igen. sajnos:(
én úgy élem túl,hogy minden nap leírok tíz jó dolgot arról aki aznap számomra a legfontosabb volt. néha a gondnok volt az bár elég nehéz volt összeszedni tíz dolgot róla nemhogy jót. ja és miután ez megvan álmodozok. hogyí eljön majd egy olyan barát/barátnő aki mellett soha nem érzem egyedül magam. Sok sikert!
Ez a "fiúk meg nem barátkozni akarnak" dolog nem igaz.
Na jó, 95-97%-ban igaz, de én vagyok az élő példa.
Pl.: Nekem testvérem osztálytársával is (2-3 évvel fiatalabb) tök sokat beszélgettem csak, mert volt közös dolog ami érdekelt (utólag kiderült, hogy be is jöttem neki), de engem valahogyan csak egyszerűen nem érdekelt a párkapcsolat. (Mármint szép lány volt, és valószínűleg ha ő maga rákérdezett volna, lehet belemegyek, de soha nem volt a szándékom, hogy felszedem meg ilyesmik.) Meg még most is van vagy 2-3 ilyen lány barátom akikkel elbeszélgetek, abból a legöregebb 10 évvel idősebb, mint én (szintén közös hobbink van, és sok közös dolog érdekel mindkettőnket). :D Szóval ja... vannak ilyenek, csak nehezen fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!