Milyen egyedül lakni?
T.F vok.......Elképzelhető, hogy ő azon ’fáradozik’, hogy ’betörjön’téged…hogy ’hajlítson’ mint a fiatal vesszőt a kertész.
Az, hogy esetleg azt érezteti Veled, hogy neki sem igazán jó Veled (ez a kapcsolat így)..”de Nektek „együtt kell maradnotok”….Ha ő ilyen szinten figyelmen figyelmen kívül hagyja az érdekeidet, hogy folyamatosan kitesz annak a helyzetnek, hogy a macskái ’randalíroznak’ a házban – annak tudatában, hogy Neked ez a ’halálod’…..Nem a Te érdekeidet tartja szem előtt (elsősorban – sem, de úgy egyáltalán sem nagyon), hanem a sajátját. Neked mindenképpen azt kell végig gondolnod, hogy mit várhatsz ettől a kapcsolattól – hosszú távon. Az, hogy neki sem igazán jó – azt a kérdést is felveti, hogy lehetne-e neki ’igazán jó’ bárkivel is, ha ilyenek az elvárásai. …Vagy irreálisak az elvárásai (?) (én inkább erre ’tippelek’…a körülmények ismeretében). Ne indulj ki abból, hogy ő (teljesen) őszinte….Mert, most őszintén: ki őszinte ’teljesen’…szerintem úgy nagyjából senki. Pláne, az ’ilyen’ párkapcsolatoknál….jellemző (sajnos), hogy az emberek próbálják változtatni, ’megváltoztatni’ a másik felet. Mióta elváltam (11 éve)..volt néhány hosszabb és néhány rövidebb kapcsolatom, de még én is beleestem ebbe a hibába, hogy próbálok ’változtatni a másikon’…és a ’másik felek’ is beleestek abba, hogy engem ’alakítsanak’. Valamennyire persze lehet, de alapvető dolgokban biztosan nem.
Pl. el tudod Te képzelni azt, hogy bármikor is majd csak vigyorogsz azon, hogy a macskák megint összehugyozták a szőnyeget, a kanapét…a bármit. Nem reális elképzelés. Ha csak nem jutsz el abba stádiumba, hogy (már) röhögsz mindenen. De, azt nem kellene megvárni. (majd még jövök, most kilépek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!