Hogy érezheti magát egy osztálybol kirekesztett gyerek? Mik lehetnek a következmények?
Hát én ilyen vagyok, az egész osztály utál, de nem érzem magam úgy ahogy az 1. válaszoló írta.
Nem szólok be senkinek, stb meg nem stresszelek annyit hogy ,,jajj ki vagyok rekesztve, most mi lesz?"
Ha akarod hogy meséljek még írj priviben. Csak fogalmazásból nem vagyok valami jó. :D
#2 vagyok
Amúgy azért utálnak mert nem hallgatom a legújabb rap zenéket meg nem öltözök úgy mint egy páwa fészbuk b u z i...
Attól függ.
Az elején nagyon nehéz, de ahogy megszokja az ember a verbális és fizikai bántalmazást , hogy nincs senki akivel beszélhetne az érzéseiről már mondhatni “jó”. Legalábbis én már a vége fele nem féltem bemenni a suliba, nem szimuláltam otthon, hogy elkerüljek egy verést, mert tudtam mi vár rám.
Következmény ? kevés barát/kapcsolat, rossz kommunikációs készség stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!