Mihez kezdjek? (bővebben lent)
Mihez kezdjek magammal HA semmi/senki nem érdekel nincs célom, elképzelésem azt illetően hogy hogyan folytassam az életemet?!
Soha nem is volt, nem tudok kapcsolatokat kialakítani már gyerekkoromban sem tudtam - emberek között nem is szívesen vagyok ha lehetőségem van inkább kerülök mindenkit.
Mindig egyedül voltam (leszámítva a felszínes kapcsolatokat) és ha nagy ritkán magányosnak is éreztem magam ha emberekkel próbáltam szorosabbra fűzni a dolgokat akkor elkezdtek idegesíteni.
Nincs kedvem soha semmihez nem tud lekötni hosszabb ideig semmi és senki. 20 éves vagyok és 20 éve így élek viszont most hogy el kellene döntenem mi legyen (mivel eddig tanultam) halvány fogalmam sincs mihez kezdejk és ha rajtam múlna 4 fal között élném le az életem.
Tippek hogy mi legyen ha a gondolkodásmódomon változtatni nem tudok, ha úgy érzem minden értelmetlen és időpocsékolás és nem látok kiutat?
Tudom depis amit írtam meg olyan "az élet nehéz és mind meghalunk" típusú, de mégis - reménytelen a helyzetem? Volt valaki hasonló helyzetben és hirtelen a sült galamb a szájába repült, úgymond? Vagy felejtsem el hogy egy nap arra ébredek hogy full másik ember lettem, valaki aki nem korlátozza saját magát, minden létező módon?!
Millió ugyanilyen kérdés van. Kérdezz azoktól, akik ilyeneket írtak ki. Mondjuk én is ilyen vagyok. :D
De amúgy a munka miatt úgyis muszáj lesz kimozdulnod, és emberekkel kellesz társalognod. Nekem is ez van/volt. Nem lesz ettől jobb a kommunikációd, de legalább gyakorlod.
Ha semmihez nincs kedved minek írogatsz ide? Ez a te szempontodból érdekes kérdés. Meg kéne próbálnod megválaszolni. Segítek: azért mert nem tartod ezt az állapotot normálisnak.
Ha nem tartod annak akkor máris van egy téma ami mentén el tudsz mozdulni. Mi lenne a normalis? Ha lennenek kapcsoltataid meg kimozdulnál. Azt kellene eldöntened hogy mi az a dolog ami miatt hajlando vagy kilepni az utcara ill hogy kivel szeretnél kapcsolatot kialakitani. Ha ez megvan akkor maris változtál valamit.
Szia! 20 éves vagyok én is. Hasonló cipőben jártam. Nekem rengeteget segített, hogy kimentem külföldre dolgozni, egy kicsit világot láttam, új embereket ismertem meg, teljesen tiszta lappal indultam, újra kezdtem mindent, elfelejthettem a múltamat teljesen, mert nem volt ott olyan aki ismerte volna. ;) 7 hónapot töltöttem kint, már itthon vagyok, azóta sokkal nyitottabb, elfogadóbb, toleránsabb lettem, és jobban kijövök az emberekkel. Emellett megtanultam önállóan élni is, ez felbecsülhetetlen. Mellesleg a pénz sem jött rosszul ;)
Gondold meg, tudom ijesztően hangzik így hirtelen hogy világgá menj egyedül, de hidd el, el se tudod most így képzelni, hogy mennyire a hasznodra fog válni. Légy bátor és meglesz a jutalma. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!