Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért vagyok ilyen? :/

Miért vagyok ilyen? :/

Figyelt kérdés
Néhány fiú kisebb időeltéréssel megbántott még tavaj,aztán meg a legjobb fiú barátomban sem tudtam megbízni és még most sem megy.Két napja, (szombat) este sírógörcsöt kaptam,másnapra enyhült,aztán tegnap este megint kezdődött..egyszerűen rosszul vagyok ha arra kell gondolnom hogy emberek közé kell mennem,reggel teljesen kiborultam suliba sem mentem.Valahogy most nem érzek semmit,nem vagyok dühös,szomorú,vagy nem érzem azt hogy szeretnék bárkit is..de nem akarok másokat megbántani,mit tegyek?
2018. febr. 5. 08:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ilyeneken túl kell lépni. És sajnálattal mondom, de lesznek még ennél sokkal komolyabb problémáid is. Megbántottak, nem tudsz bennük megbízni többet? Semmi gond! Állj tovább, és éld az életed. Nem éri meg ilyenek miatt aggódni, stresszelni, sírni, mert csak saját magad teszed tönkre.
2018. febr. 5. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

1. pl. tanulj meg helyesen írni

2. ne írj ki kamu kérdést

3. ne gúnyolódj másokon

4. ne csak internetezz, csinálj valami mást is

Más most hirtelen nem jutott eszembe. Hajrá!

2018. febr. 5. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem értem mit akarsz ezzel elérni..szánalmas hogy az ember ide jön segítséget kérni mert még a szülei is olyan rosszak hogy nem lehet velük megbeszélni semmit mert csak szidnak es gunyolodnak.Ha kamu kerdesnek gondolod akkor minek szoltal hozza?Nem kerdezte senki :)
2018. febr. 5. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!