Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen egyedül lakni?

Milyen egyedül lakni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 30. 20:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nekem az okozza a legnagyobb problémát,hogy olyanokkal vagyok összezárva,akiket-bár ezt nem mutatom feléjük,mert titkolom-kifejezetten gyűlölök.
2018. jan. 30. 21:13
 12/19 anonim ***** válasza:
68%

Van, aki 1 nap alatt megőrül, ha nincs kihez szólnia, vagy épp fél egyedül egy lakásban, meg van, akinek minden álma a teljes nyugalom és csönd, meg a teljes önállóság, amikor tényleg senki nem szól bele semmibe, senki nem kérdez, senkit nem kell kerülgetni, senkihez nem kell alkalmazkodni, stb.

Én csak néha szeretnék egy kis nyugit, de egyébként elég hamar elunnám magam egyedül.

2018. jan. 30. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon szeretek egyedül lakni, igaz, még nem éltem együtt párkapcsolatban senkivel, és szerintem annyira megszoktam, hogy egyedül vagyok, hogy nem is akarok majd soha.

22 évesen költöztem el otthonról, pár hónapig a tesómmal éltem, utána egyedül.

30/N

2018. jan. 30. 21:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
igen jó
2018. jan. 30. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
Biztosan nagyon jó.Nekem vágyam függetlenedni itthonról.Eleinte biztosan nem lesz olyan kénylemes,mint itthon,nélkülözni is kellene néhány dolgot pl.tv,számítógép.De akkor több idő lenne olvasásra,rekrelásra,találkozásokra.De ami a legfontosabb meglenne a saját nyugalmam,szokásrendszerem.Mert az otthoni rendszereket nem lehet megváltoztatni,így meg egy teljesen újat lehet kialakítani a saját szád íze szerint.
2018. jan. 31. 10:54
 16/19 anonim válasza:
48%
ANYAGILAG JOL VAGYOK HAZAMEGYEK NINCS SENKI HÁT NAGYON SZAR.
2018. febr. 8. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb, mint olyannal lakni, akit nem szeretsz.

Sokkal rosszabb, mint olyannal lakni, akit szeretsz.

2018. nov. 8. 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Nyilván jobb egyedül lakni, mint olyannal lakni, akit nem szeretsz, de a legjobb, ha olyan emberrel vagy emberekkel laksz együtt aki(ke)t szeretsz. Ez nem vitás!
2018. nov. 11. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyedül is lehet élni, bár nem ez az ideális élet, de krízishelyzetben szívás van.

Mindent egyedül kell csinálnod, nincs munkamegosztás. Ez főleg olyan feladatoknál probléma, amelyeket egy ember nem tud elvégezni: pl. bútorok mozgatása.

Nagy probléma az egyedüllét, ha pl. kórházi műtéted van.

Szerencsére nem élünk most katasztrófahelyzeteket át, de háború, éhínség, járvány és hasonlók esetén gyűlnének meg a bajok, és csökkennének a túlélési esélyeid.

2018. nov. 25. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!