Milyen egyedül lakni?
Van, aki 1 nap alatt megőrül, ha nincs kihez szólnia, vagy épp fél egyedül egy lakásban, meg van, akinek minden álma a teljes nyugalom és csönd, meg a teljes önállóság, amikor tényleg senki nem szól bele semmibe, senki nem kérdez, senkit nem kell kerülgetni, senkihez nem kell alkalmazkodni, stb.
Én csak néha szeretnék egy kis nyugit, de egyébként elég hamar elunnám magam egyedül.
Nagyon szeretek egyedül lakni, igaz, még nem éltem együtt párkapcsolatban senkivel, és szerintem annyira megszoktam, hogy egyedül vagyok, hogy nem is akarok majd soha.
22 évesen költöztem el otthonról, pár hónapig a tesómmal éltem, utána egyedül.
30/N
Sokkal jobb, mint olyannal lakni, akit nem szeretsz.
Sokkal rosszabb, mint olyannal lakni, akit szeretsz.
Egyedül is lehet élni, bár nem ez az ideális élet, de krízishelyzetben szívás van.
Mindent egyedül kell csinálnod, nincs munkamegosztás. Ez főleg olyan feladatoknál probléma, amelyeket egy ember nem tud elvégezni: pl. bútorok mozgatása.
Nagy probléma az egyedüllét, ha pl. kórházi műtéted van.
Szerencsére nem élünk most katasztrófahelyzeteket át, de háború, éhínség, járvány és hasonlók esetén gyűlnének meg a bajok, és csökkennének a túlélési esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!