Hogyan segítsek neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok , a helyzet az hogy egy barátomat kidobta a barátnője , de a barátom még mindig szereti a lányt , ez önmagában nem is lenne olyan nagy baj ... De ennek már 6 éve . 6 éve szereti a lányt . Neki soha nem volt senkije , csak a barátnője ... Barátja csak én vagyok egyedül . Nekem bármit elmond , mindegy miről van szó . És én nagyon sajnálom , egy nagyon jó lelkű ember , teli szeretettel . Mikor szakítottak , akkor mondtam hogy ne aggódjon mert lesz másik ... Néha elmentünk szórakozni , és láttam hogy lányok veszik körül stb mert egy igazán jóképű férfi . Mikor kérdeztem hogy hogy áll a lányokkal , akkor azt mondta hogy ő mêg mindig a volt barátnőjét szereti . Ez volt tegnap . Egész éjjel beszélgettünk , ittunk stb ketten ... És amikor mondta hogy még mindig őt szereti hát ledöbbentem . Azt mondta , esélyt sem ad másik lánynak mert neki csak egy Kell . Kérdeztem mit szeret ennyire benne , csak annyit mondott hogy a lelkét . Én nagyon szeretnék neki segíteni , viszont valami azt súgja hogy ez már egy veszett ügy . Mit kellene tennem ??2018. jan. 27. 22:12
1/1 anonim válasza:
Szerintem a barátodnak kéne agyilag felfogni, hogy csak egy élete van, és az évek repülnek, ennyit nem ér egy lány sem. Ha ezt nem képes egyedül felfogni/feldolgozni, akkor keressen egy erre szakosodott embert. Te megtetted azt, amit egy barát megtehet, a többi csak rajta áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!