Hogyan segitsek?
A világ legnagyobb hibáját követed el ha veszel neki egy kutyát.
Ha megteszed, a kutya lesz az élete. Ahhoz szalad majd haza mert legalább az nem csúfolja ki őt.
Csakhogy a te lányod nem egy kutya.
A te lányod egy ember és a többi ember között a helye, ha tetszik ha nem.
Tudod hogy van a mondás: Amerre a félsz, arra az út.
A lányod fél egy újabb naptól az iskolában mert bántás érheti őt. Tehát ez az út, oda kell mennie és boldogulnia kell.
A kérdés az hogy erre te milyen módon készítheted fel őt.
Azt mondod hogy boldog ha beszélgettek. Nagyszerű, ezek szerint nagyon jó a kapcsolatotok és hallgat rád esetleg te öntöd bele a lelket.
Tökéletes alap, ebből fogunk kiindulni.
Kevesen tudják manapság hogy szavaink óriási teremtő erővel bírnak, nekem van egy könyvem ami csak erről szól.
Ennek értelmében a következőt kell tenni:
Leülsz a lányoddal és megbeszéled vele hogy amikor este lefekszik aludni szépen becsukja a szemét és pozitív megerősítéseket mond saját magának.
Ezek lehetnek a következők:
Szeretem magamat, bízom magamban, értékes ember vagyok, az osztálytársaim nagyra értékelnek engem, az osztálytársaim szeretnek engem, több barátom is van az iskolából, önbizalmam napról napra növekszik
A gyerekeknek kiváló képzelőerejük van ami nagyon erősen segíti a megvalósulást. Miután a lányod elismételgette párszor a megerősítéseket képzelje el magának hogy az osztálytársai szeretik őt, hogy elhívják őt suli után, hogy ő az osztályközösség része és együtt nevetgél a többiekkel és nagyon jól érzi magát köztük.
Az sem baj ha bele alszik ebbe a kis képzelgésbe, tulajdonképpen elalvás előtt legintenzívebb az 'alfa' állapot -ami az agykontroll alapja- és amit ilyenkor elképzel az ember az megvalósul.
Természetesen ezt a lányodnak nem kell tudnia.
A lényeg az hogy az energia követi a figyelmed és köréd valósítja a dolgokat. Tehát ha a rosszra figyelsz abból lesz még több. A lányod esetében ez nem jelent mást mint hogy: az 'egy újabb szörnyű nap az iskolában' mintát kicseréljük arra hogy ő értékes tagja az osztályközösségnek és szeretik őt.
Kicsit hamar érte utol őt ez a dolog.
A legtöbben úgy élik le az életüket hogy a töredékét sem tudják ezeknek az információknak.
Drukkolok a lányodnak.
Sok sikert.
iskolán kívül vannak barátai?
meg otthon milyen kedve van?
mi a hobbija? mit szeret csinálni? mi érdekli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!