Mi volt reggel az első gondolatod?
Figyelt kérdés
Min kezdtél el agyalni ahogy felébredtél?2018. jan. 23. 11:32
11/38 anonim válasza:
Hogy mellettem van a ,,parom” , akivel amugy nem vagyunk egyutt.
L
12/38 anonim válasza:
Hogy hiányzik a volt osztalyfonom.. :(
13/38 anonim válasza:
Én reggel nem agyalok, órákig tart, míg bebootol az agyam... Igaz, a reggelt általában átalszom, mindenesetre délig sokra nem vagyok használható, ha ébren vagyok is.
De az első gondolatom az volt: jé, a macska. A párom ugyanis beengedte, amikor hajnalban elment, úgyhogy fél 6 előtt arra ébredtem, hogy az ágyamban van a jószág.
Aztán aludtam tovább, hajnali 9-kor is épp elég szép felkelnem, nem vagyok reggeli típus. A macska pedig jóféle, nyugisan aludt mellettem.
14/38 anonim válasza:
Hogy vajon milyen pózban alhattam, mert olyan a hátam, mintha két grizzly szöges bakancsban verekedett volna rajta. Nagyon fáj.
15/38 anonim válasza:
Hogy mi a franc csipog az éjjeli szekrényemen. Aztán elátkoztam azt, aki feltalálta az ébresztőórát.
16/38 anonim válasza:
Arra h dejó...még egy nap néküle. Jé lassan megszokom....Aztán beütött. Soha a retkes életbe nem találok hozzá fogható teremtést. Pfff.
17/38 anonim válasza:
Hogy ki a f##szom hív ilyenkor, lehet hogy a főnököm?! ("reggel" 9kor) De csak egy haverom írt viberen :D
19/38 anonim válasza:
Hogy a mai nap édes semmittevés lesz, és ez milyen jó :)
20/38 anonim válasza:
Hogy milyen rohadt vérízű a szám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!