Kínos első ott alvós randi után másnap reggel elmenni nagy wc-ni?
Még csak randizgatunk és úgy néz ki hogy hamarosan nála is fogok aludni.. csak tartok attól hogy kellemetlen helyzetbe kerülhetek másnap reggel..Főképp hogy este valószínűleg alkoholt is fogunk fogyasztani.....attól is tartok hogy emiatt fájni fog másnap reggel a hasam.
Nő kérdező.
én apuka szereplő vagyok egy ilyen szituációban és ne aggódj, mert mi szülők is gondolunk erre a helyzetre.
ki lesz takarítva a wc és nem fog rád-nyitni senki, mert figyelni fognak a szülők, hogy ne zavarjanak titeket
kicsit beszélgess velük is, mielőtt elmentek kufircolni
Az a kínos, ha nem mégy el a WC-re és a párnák közé szarsz. Hogy tudsz ilyen marhaságot kérdezni?
Gondolod, nem tudja mindenki a házban, hogy ti nem csak sakkoztok éjnek évadján? A többi pedig emberi dolog. Miért volna kínos?
Én mindig azt hittem, hogy a lányok csak pillangókat eregetnek és csilingelnek..
De amúgy ilyen szempontból nem tökmindegy, hogy nagywc vagy kiswc? Mármint senki se fog az ajtóban állni stopperrel és ellenőrizni, hogy mit merészelsz te ott tevékenykedni.. gondolom. Meg amúgy is, miért várná el bárki, hogy visszatartsd? A wczés nem illemtani kérdés, hanem egy egyszerű szükséglet. Emiatt nem szabad kényelmetlennek érezni a szituációt :)
reggeli kedvenc elfoglaltságom, elvonulni a wc-re, és egy elefántadagot kinyomni.
mindegy hol vagyok.
más is csinálja, napi rendszerességgel, akkor én miért tartogassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!