Reggel az első dolgod az, hogy felkapcsolod a számítógépet? Nem tudnál meglenni nélküle?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 07:32
1/14 anonim válasza:
Kb 2 hete nem kapcsoltam be. Mobilon jön értesítés, és néha néha arról netezek ha van időm és kedvem, ahogy most is.
3/14 anonim válasza:
nekem az az első dolgom, hogy WCre megyek, mert csak nem kéne besárgázni/barnázni. utána számgép bekapcs (kivéve, ha délelőttös vagyok, olyankor max délután nyomom be.
Amúgy megtudnék lenni nélküle, de ha már van akkor miért ne használjam?
4/14 anonim válasza:
munkaeszköz, jó hogy nem tudnék meglenni nélküle.
5/14 anonim válasza:
Reggel az első dolgom, hogy lenyomom a szundigombot.
6/14 anonim válasza:
Nem is az. Először 2x lenyomom a szundigombot. Elmegyek wc-re, kávét főzök. Utána felöltözök. Majd csak aztán jövök fel az internetre, telefonon!
7/14 anonim válasza:
Nem én annál durváb vagyok, a ágyam mellett van a tabom és azt kapcsolom be :D amúgy gép nélkül még megtudnék élni de tab nélkül nem :D
8/14 anonim válasza:
Vagyis tab nêlkül is de akkor meg legyen telefon vagy számítógép :D
9/14 anonim válasza:
Én is a szundi gombbal kelek, egyébként meg a WC-n szoktam kezdeni a napot, kinyitom az ablakot, kiveszek egy kiflit a fagyasztóból szendvicsnek, forralok vizet teához, elkészítem a reggelimet műzliből és tejből, bepakolom az ebédet, a tízórait.
Aztán persze bekapcsolom a számítógépet is, mert ott nézem meg az időjárás előrejelzést, hogy hogy érdemes aznapra öltöznöm, de ha otthonról dolgozom éppen, akkor meg azért kapcsolom be a számítógépet, mert azon keresztül dolgozom, szóval nekem ez munkaeszköz is.
10/14 anonim válasza:
Csak ha beérek a munkahelymre, akkor kapcsolom be, otthon nem szoktam gépezni. Meg tudnék lenni egy olyan világban, ahol nincs számítógép, ebben a világban viszont nem tudnék meglenni nélküle, egyetemhez nélkülözhetetlen, azon kell tárgyakat, vizsgákat felvenni, fent van a tananyag. Az email egy hivatalos értesítési forma lett, facebookon ingyen lehet beszélni, a híroldalakkal meg lehet spórolni az újságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!