Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sohasem lesz senki?!

Sohasem lesz senki?!

Figyelt kérdés
Lassan 23 éves vagyok.Egyetlen komoly kapcsolatom volt,ami több évig tartott.Senkim sincs,se barátnőm,se haverok,bármit is teszek.Igyekszem,de mindig leráznak vagy szóba sem állnak velem.Ha önmagamat adom,ha nem,mindig ez van.Jó lenne valakivel elmenni moziba vagy ebédelni egyet stb.Nem tudom,mit tehetnék?Chat oldalakon is keresgéltem már,de mindig ez a helyzet.
2018. jan. 6. 17:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

# 20

Személyiségben is...erről már tehetsz.

Nem írtad, honnan tudja bárki..., de tudod sajnáljon a fene, ha ilyen vagy...

2018. jan. 13. 10:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Figyelj nem a világ hülye hanem te magad. Ha úgy érzed, hogy mindenki vétkes akkor tévedsz. Az univerzum összeesküdött ellened mi? Erre egy logikus válasz van. Senkinek nem kell az igazi éned. Egy pár dolgon nem lehet változtatni inkább el kell fogadni
2018. jan. 22. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!