Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért kell depressziósnak...

Miért kell depressziósnak lennem, miért nem élvezhetem csak az életet?

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 10:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
U.i.: Fat@l_3rror_, szeretlek. Gyönyörű volt amit írtál.
2018. jan. 7. 12:07
 32/33 anonim ***** válasza:

Ez a "minden a pénzről szól" duma lejárt lemez. Minden arról szól amire koncentrálsz. Ha akarod úgy is láthatod hogy minden a szexről szól, vagy minden a divatról szól vagy minden a kajáról szól vagy minden a hatalomról szól vagy minden a politikáról szól vagy akár a hőmérsékletről szól vagy a lakásról vagy a kapcsolatokról vagy a szeretetről, életről stb stb. Amire koncentrálsz sokat, azt fogod látni mindenhol, alap pszichológia.

Aki szerint minden álom megvalósításához pénz kell az alapvetően téved mert BIZONYOS álmok megvalósításához pénz kell (pl bolt beindításához), és még többhöz nem (pl fizikai teljesítmény, éneklés stb). És még a "pénzes" álmokhoz sem kell pénz legtöbbször, elég egy jó ötlet, elhivatottság, motiváltság, és utána le se tudod vakarni magadról a befektetőket. Nekem volt már hasonló tapasztalatom, már szinte zaklattak a befektetők (én meg nem akartam hogy más tulajdonrészt kapjon a cégemben aztán meg beleszóljon mindenbe), de bizonyos üzleteknél külső befektető teljesen rendben van, még jobb is mert a nyakadra járnak és motiválnak jobban mint te magadat.

És még kapcsolati tőke se kell ehhez (nekem nincs is nagyon), elég eljárni ilyen összejövetelekre és elmesélni hogy mivel is szeretnél foglalkozni aztán az Élet úgyis segít ha a helyén van a szíved. Az emberek úgyis érzik ha csak önző érdekből vagy megtévesztésből csinálsz valamit vagy tényleg szolgálni szeretnéd a Világot (mert alapvetően csak abból lesz profit, egy pár szerencsés csirkefogót leszámítva akikkel meg nem kell foglalkozni).

2018. jan. 8. 13:06
 33/33 anonim ***** válasza:
a közoktatás (többek között) arról is szól, hogy hogy kezeld a kritikát. mivel a gyerekek köcsögök, ezért mindenkiben találnak kritizálni valót, senki nem marad ki. neked meg kell tanulnod, hogy milyen kritikát érdemes megvizsgálni, és melyiket leszarni. ha ezt nem tudod megtenni magadtól, akkor pszichológus
2018. jan. 8. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!