Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért kell depressziósnak...

Miért kell depressziósnak lennem, miért nem élvezhetem csak az életet?

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 10:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
18%

1 János 2:17 "A világ elmúlóban van, s ugyanígy a kívánsága is, de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké."

A vers szerint minden rossz dolog megszűnik de sajnos az emberek hallani sem akarnak Istenről, és nem viszonyulnak helyesen az örök élet kilátásához sem. Pedig csodálatos kilátása van az igazságos embereknek még ha hihetetlennek tűnik is.

2018. jan. 1. 15:38
 12/33 anonim ***** válasza:
hahud ott azt a rohadt sulit :p
2018. jan. 1. 15:41
 13/33 anonim ***** válasza:

"Utolsónak: Hiába törekedsz arra hogy ez most jó év lesz, ha nem valosithatod meg az álmaidat,

Álom megvalositásához pénz kell."

Igen, ma már szinte mindenhez pénz kell, ha szeretnénk elérni valamit. De az sem mindegy, hogy mekkora erő, kitartás és motiváció szükséges egy álom eléréséhez és megvalósításához. Nem minden a pénz, ha közben elfelejtünk emberek maradni, vagy ha elveszítjük önmagunkat.

2018. jan. 1. 15:58
 14/33 anonim ***** válasza:
70%

Nem önmagáért tanul

Nem ér semmit a pénz, ha közben nem szeretem azt, amit tanulok és amit majd dolgozok utána évtizedeken át. Igenis szeretném megvalósítani önmagam és meg is fogom. Ha eleve olyan a hozzáállásod, hogy "minden mindegy", akkor miért élünk?

2018. jan. 1. 16:00
 15/33 A kérdező kommentje:
már 2 éve kijártam :D
2018. jan. 1. 16:07
 16/33 anonim ***** válasza:

Nem önmagáért tanul

"Nem ér semmit a pénz, ha közben nem szeretem azt, amit tanulok és amit majd dolgozok utána évtizedeken át. Igenis szeretném megvalósítani önmagam és meg is fogom. Ha eleve olyan a hozzáállásod, hogy "minden mindegy", akkor miért élünk?"

nekem Gyógymasszőr a szakmám amit szeretek mégse találok vele munkát.

Ha tanulok pl. egy kőműves sakmát amit nem szeretek, nagyobb a esély elhelyezkedésre, de mégis utálattal fogom csinálni, de ha a pénz kell.

2018. jan. 1. 16:11
 17/33 A kérdező kommentje:
Lehetnél vállalkozó, de az megint pénz
2018. jan. 1. 16:25
 18/33 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

Én is tisztában vagyok vele, hogy sajnos az nem minden, hogy valaki szereti azt, amit csinál. Épp ezért jártam utána, hogy lesz-e értelme elvégezni azt a szakot, amit szeretnék, mielőtt leadom a jelentkezésem februárban. Kisgyermeknevelőt mindig keresnek bölcsikbe.

2018. jan. 1. 17:28
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok rá, ez az ember folyton a "pénz a felelős mindenért" szöveget nyomja az összes kérdés alá. Függetlenül attól miről is szól a kérdés folyton a saját szerencsétlen életével jön meg a pénzzel.

Ha valaki feltesz egy "eltűnt a kiscicám" kérdést, ez a gyerek abból is kihozza hogy a pénz az oka :D

2018. jan. 1. 17:40
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó. A pénzes válaszoló vagyok.

Életem első válaszai ezen a kérdésen, szóval valakivel nagyon összekeversz,és ne legyél Troll, aki minden kérdéshez azt írja ki hogy ugyanaz az ember.

2018. jan. 1. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!