Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert van ez a sorsom?

Miert van ez a sorsom?

Figyelt kérdés

Megint itthon szilveszterezek,es alszok, nincs kivel sosem koccibtanom nincsenek haverjaim,barataum,senki sem jott el iden sem sehova, rengeteket sirok ulyenkor.

Legyek ongyilkos?

25/f

2017. dec. 31. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Ne már srácok! Csak hozzáállás kérdése. Én is egyedül vagyok, leszarom a szilvesztert, de igyekszem a lehető legjobban érezni magam. Megnéztem 2 jó filmet, ettem-ittam, nem agyalgattam. Ma felkelek vagy délben, aztán elmegyek bicajozni. Így is lehet csinálni.
2018. jan. 1. 02:44
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem soká világvége, fogd fel úgy. Nincsen miért aggódni!:-)
2018. jan. 1. 09:42
 13/15 anonim ***** válasza:
8%
Ja.
2018. jan. 1. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ne már srácok! Csak hozzáállás kérdése. Én is egyedül vagyok, leszarom a szilvesztert, de igyekszem a lehető legjobban érezni magam. Megnéztem 2 jó filmet, ettem-ittam, nem agyalgattam. Ma felkelek vagy délben, aztán elmegyek bicajozni. Így is lehet csinálni."

Erre a válaszra hallgass. Én is egyedül voltam, de nem panaszkodok. Örülök, hogy véget ért a 2017-es év, ritka sz*r volt. Csak előre nézek.

2018. jan. 1. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Testvéreim, egy jó tanácsot fogadjatok meg kérlek: ne higyjetek a facebook posztoknak!

Az emberek csak úgy állítják be, mintha nagyon boldogok lennének, közbe ez távolról sem igaz! Egyik lánybarátom, amikor a pasiáról megtudta hogy csalta és megfertőzte nemibetegséggel (nekem négyszemközt elmesélte), akkor is mosolygós képet rakott ki, amire rászerkeztette szó szerint hogy "I am so happy", meg hogy ő svájcban van és milyen jó neki most. A fb posztok nagy része kamu, a legtöbb ember boldogtalan, csak valaki előadja magát.

Kitartást, nem veletek van a baj, csak egy ilyen beteg világban élünk. Ne legyetek öngyilkosok!

2018. jan. 1. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!