Megint itthon szilveszterezek,es alszok, nincs kivel sosem koccibtanom nincsenek haverjaim,barataum,senki sem jott el iden sem sehova, rengeteket sirok ulyenkor.
mintha en irtam volna a kerdest, egyedul "szilveszterezek",
De nem sirok, mar megszoktam a helyzetet. elfogadtam a balsorsomat....., osszes barataim szama pont 0 :)),
Ongyilkossagra en is gondolok sokat,(vagtam is magam parszor)
2017. dec. 31. 23:53
3/15 A kérdező kommentje:
Igy van nem muszJ mindenkinek elni, lehet ongyilkos leszsk.
2017. dec. 31. 23:56
4/15 wick3d válasza:
#1 , Tevedsz ! vannak gondok melyek felul tehetetlen vagy,tul nehez a tehert elviselni
jelenleg nem leszek ongyilkos, de mikor nincs mas valasztas csakis ehez terek vissza
2018. jan. 1. 00:12
5/15 anonim válasza:
Nem csak neked van ilyen sorsod:D
2018. jan. 1. 00:13
6/15 anonim válasza:
hogy mi a rossz az tőled függ? kevesebb vagy ettől?
ha vágy rá , menj valami buliba. Ha meg nem képezd magad , szüórakozz, ne légy már életképtelen, rengeteg dolgot csináélhatsz egyedül is , akár előnyként is felfoghatod.
2018. jan. 1. 00:20
7/15 anonim válasza:
Bonts egy sört, én is azt tettem, bár alapból teszek amgasróla szilveszterre, de gondoltam ha úgy is megy a csattogás akkor inkább iszok egy sört, meg netezgetek.
2018. jan. 1. 00:27
8/15 anonim válasza:
ahh megértelek, én is totál depressziós vagyok. jejj újév... a csapból is folyik hogy mindenki milyen boldog. én meg.. ahhj.. amúgy is ez csak egy nap a többől, utálom ezt a felhajtást
2018. jan. 1. 00:31
9/15 anonim válasza:
Nem tudom miért ide jár fel mindenki, bejelenteni hogy öngyilkos lesz...Szegény gyyerek nem tud kivel koccintani..megértem, hogy ilyen gondolatok kavarognak benned..Nincs ennél szörnyűbb dolog a világon, mint amikor egyedül kell bebaszni. :(
2018. jan. 1. 00:33
10/15 anonim válasza:
Valakitől meghallom, hogy boldog uj evet ugy pofancsapom, hogy abból kódul, minden egyes év szarabb és szarabb számomra is, az egyedüllétet mar megszoktam de az öngyilkossagon sem zárom ki, utalom ezt a karacsonyi meg új évi időszakot alig várom, hogy 2. belépjek es a sok idiotatol hallgassam milyen jol is szilvesztereztek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!