Ennyire frusztráltak az ünnepek alkalmával az emberek, hogy itt a gyakorin élik ezt ki?
Szerintem ez a tipikus magyar felfogás, ami itt is jelentkezik. Ha nekem sz*r, dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Ha nekem nem jó, másnak se legyen... Én vagyok a tökéletes, mindenkinél jobban tudok mindent...
Igen mert itt picit kitudják írni magukból a dolgokat és névtelenül, ezáltal senkit nem bántanak meg. Ilyen téren érdekes ez az oldal, mert én is tettem fel kérdést, igaz nem most hanem 2 évvel ezelőtt, ráadásul ünnepek előtti napokban, és sokan csak magukból írták ki a fájdalmaikat, én meg csak néztem hogy most ez mi?
De választ kaptam a kérdésemre legalább, többi panaszkodást meg csak kíváncsiságból olvastam el. Megértem őket, ezzel nem látok semmi problémát. De én erre indítanék egy oldalt, vagy itt a GYK-n valami al oldalt ahol ugyanígy névtelenül kiírhatja bárki a lelki problémáját.
Ha nem frusztralna elengedned a temat. De Te egy ujabb ertelmetlen, provokativ kerdessel szivod az internetezok energiajat.
Megis hinnan a bubanatbol tudnank, hogy ehyesek miert frusztraltak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!