Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is frusztráltak lesztek,...

Ti is frusztráltak lesztek, ha éhesek vagytok?

Figyelt kérdés

Egész nap rohangáltam, reggel 7-től majdnem mostanáig, azóta húztam egy csésze tejeskávén meg egy croissant-on.

Most jutottam el odáig, hogy egyek, de már kész világvége hangulatom volt. Fejfájás, rossz közérzet, utálok mindent és mindenkit érzés.

Közben vettem kaját, így sikerült ennem (szelet kenyé, sonka, sajt, 2 pohár gyümölcslé), sokkal jobban vagyok.

Nem szoktam össze-vissza enni, igyekszem betartani a fő étkezéseket, csak ma intézkedtem, stresszel is járt, nem volt lehetőségem csak úgy leülni.

Viszont most így nyugodtabban kicsit el is szégyelltem magam, hogy mennyien éheznek hetekig, én meg fél nap után ki akarok dőlni...

2017. okt. 9. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

"Viszont most így nyugodtabban kicsit el is szégyelltem magam, hogy mennyien éheznek hetekig, én meg fél nap után ki akarok dőlni..." Te máshoz szoktál, ez van. Nekem is volt már ilyen, miközben mohón toltam be valami kaját, mert farkaséhes voltam, hogy jaj máshol meg éheznek én meg tömöm magam, de ha nem eszel, attól nekik nem lesz jobb.

Ja és igen, szerintem a legtöbb ember ideges lesz, ha alig eszik és nincsen ehhez szoktatva.

2017. okt. 9. 17:50
 2/3 piriiiii ***** válasza:
Az egyessel egyetértek abban is, hogy mi ehhez szoktunk hozzá, és hogy attól, hogy mi nem eszünk, mert mekkora empátiánk van, nem lesz jobb másoknak, és abban is, hogy közrejátszik az éhség idegességben, feszültségben. Én is az szoktam lenni, ha fél napja nem ettem, de aktív voltam és elment az energiám.
2017. okt. 9. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon. Amikor nem alszok eleget, és éhes vagyok, akkor nagyon agresszív vagyok, ezért mindig ügyelek arra hogy legyen a hasamban valami, ébredéskor és lefekvéskor is eszek.

"hogy mennyien éheznek hetekig, én meg fél nap után ki akarok dőlni..."

Csak ők megszokták, te pedig nem. Ne szégyelld magad, hisz tehetsz róla hogy kidőlsz? Nem.

2017. okt. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!