Van valaki rajtam kívül, aki azért akar egyedül élni, mert nyugalomra, békességre vágyik?
Ebben a világban pénz nélkül nem tudsz egyedül élni,ezt nem tudod kimagyarázni..
Ha egyedül akarsz élni akkor menj egy lakatlan szigetre..
Ott meg az lenne a bajod hogy unatkozol.
Ezen én is gondolkodtam, de!
Szerintem az a megoldás ha pl veszel egy lakást és kiadod bérbe/vagy az 50%-át egy hasonló embernek.
Szerintem nem feltétlen kell teljesen egyedül élni, elég ha az ember egyedül tud lenni és nem zaklatják hülyeségekkel.
Ergó legyen legalább 2 szoba konyha fürdő. Így a rezsi is feleződik és a nyugalom is megvan.
Kedves irigy,rosszindulatú és kritikus 8-as,9-es,11-es,és 12-es kommentelő!
LESZAROM MIT UGATTOK,AZÉRT IS BEBITONYÍTOM,HOGY KÉPES VAGYOK RÁ! HISZEK MAGAMBAN,TI MEG LE VAGYTOK FOSVA!
Hidd el számtalan olyan kapcsolat van amely már oly nyugodt és lapos hogy azért kacsintanak néha jobbra balra ki belőle mert már már túlontúl unalmas is. Mi a jobb?
Ember addig ember, amíg remél, és küzd.
Sziasztok, én is szeretnék egyedül élni. gondolkodtam a párkapcsolaton, de nem sok jó dolgot látok benne, ami nekem jó lenne.
Manapság már rengeteg mindent lehet kezdeni egyedül is.
Én is azért olvasgatom és te is azért irogatsz ide, mert megerősítésre vágysz, hogy nem vagy őrült elmebeteg. Nem vagy az. Mi így érezzük magunkat jól.
Én is úgy vagyok vele hogy ha úgy alakul nyitva hagyom a lehetőséget hogy legyen valakim, de nem fogom erőltetni.
Ehhez pénz kell nyilván, szóval vidéken jó élni, ott amúgy is nyugi van és kevesebbe kerül a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!