Mi lenne, ha megtenném? 18/l
Vidéki làby vagyok és egyedül fogom tölteni a Szilvesztert. Párom nincs, a tervem az volt, hogy a legjobb barátommal leszek, de puccs lett. Szóval egyedül maradtam...
Arra gondoltam, hogy felutazom Pestre és reggelig bolyongok a városban. Szerintetek jó ötlet?
Nem, tényleg megtenném. Ha elrabolnának, nem érdekelne, minden egyebet már átéltem és tudok ellene védekezni.
Milyen látványosságra számithatok?
bocsánat:D
*esetleg megvárni a tüzijátékot stb. Csak reggelig ne kolbászolj egyedül, mert veszélyes lehet:(
Érezd jól magad!:)
Mintha korábban ugyanezt a kérdést olvastam volna. Nem tegnap, nem múlt héten, inkább hetekkel ezelőtt. Egyszer megnézném Pestet sötétben is. Nyáron láthattam volna sötétben, de pont a sötétség hozta magával az esőt, meg fáradt voltam, így inkább hazamentem.
Szerintem semmi. Sok rémtörténetet hall az ember, főleg ha keresi ezeket, de ha kerülöd a problémásnak tűnő embereket és nem mész vészesebb helyekre, szerintem semmi bajod nem lesz. Inkább hajnalok hajnalán az unalom lesz a probléma, meg az, hogy ne fagyj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!