Mi lenne, ha megtenném? 18/l
Vidéki làby vagyok és egyedül fogom tölteni a Szilvesztert. Párom nincs, a tervem az volt, hogy a legjobb barátommal leszek, de puccs lett. Szóval egyedül maradtam...
Arra gondoltam, hogy felutazom Pestre és reggelig bolyongok a városban. Szerintetek jó ötlet?
Nem, tényleg megtenném. Ha elrabolnának, nem érdekelne, minden egyebet már átéltem és tudok ellene védekezni.
Milyen látványosságra számithatok?
Nem rossz ötlet, ha közelebb laknék Pesthez, én is megtenném.
És nem valószínű, hogy el fognak rabolni. :)
Komolyan ennyi felelőtlen, idióta van ezen az oldalon?
Persze, tanácsoljátok egy vidéki 18 éves csajnak, aki ki tudja mennyi helyismerettel rendelkezik itt, hogy egyedül jarkaljon szilveszterkor.
Idióták.
Másról sem szólnak a napi hírek, mint drog a piaban, megdugta, kirabolta... stbstb.
Ilyet :O
Kérdező, maradj otthon :)
Annyit nem ér az egész, szilveszter általában csalódás, a nagy várakozás miatt, ez tapasztalat.
én egy 90 kilós pali vagyok kérdező, de tapasztalatból mondom, nem érdemes rizikózni, sajnos láttam már eleget az életben.
Ne félj más barátodat, barátnődet felkeresni, akiben megbízhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!