Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ennyire visszataszító a túlsúly?

Ennyire visszataszító a túlsúly?

Figyelt kérdés

Sziasztok.15 éves lány vagyok 169cm 78kg.Igen tudom kövér vagyok.Igazából többen mondják hogy nem látszik meg a súlyom meg ilyenek de a fiúkat még akkor is visszataszítja.Sok fiúval beszéltem már közösségi oldalakon, csak képeken látnak..egyik képemen sem látszik meg hogy kövér vagyok, még az alakoson sem.Viszont mindegyik tudta a súlyom és a magasságom nem igazán érdekelte őket, ugyanúgy beszéltek velem és nagyon szerettek, volt akivel találkoztam is.De előben egyik fiúnak sem tetszek senki nem ír rám és semmi.Egy kis faluban élek és nyolcosztályos gimnáziumban vagyok és alsóbb osztályban nagyobb szerelmi életem volt mint most.Mostmár rám sem néz senki.

Ennyire számít a súly?

És a belsőmmel nemhiszem hogy a baj van mert kedves vagyok és odafigyelő.Mindig mosolygok szóval gondolom a külsőm riassza őket vissza.

Szerintetek miért ennyire távolságtartóak velem?

2017. dec. 25. 01:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi volt olyan sértő a válaszomban, hogy lenulláztátok? :)
2017. dec. 25. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Semmi. Itt mindenkit lepontoznak, aki nem annyit ir, hogy fogyjon le, pedig nem ez volt a kérdés.
2017. dec. 25. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!