Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ennyire visszataszító a túlsúly?

Ennyire visszataszító a túlsúly?

Figyelt kérdés

Sziasztok.15 éves lány vagyok 169cm 78kg.Igen tudom kövér vagyok.Igazából többen mondják hogy nem látszik meg a súlyom meg ilyenek de a fiúkat még akkor is visszataszítja.Sok fiúval beszéltem már közösségi oldalakon, csak képeken látnak..egyik képemen sem látszik meg hogy kövér vagyok, még az alakoson sem.Viszont mindegyik tudta a súlyom és a magasságom nem igazán érdekelte őket, ugyanúgy beszéltek velem és nagyon szerettek, volt akivel találkoztam is.De előben egyik fiúnak sem tetszek senki nem ír rám és semmi.Egy kis faluban élek és nyolcosztályos gimnáziumban vagyok és alsóbb osztályban nagyobb szerelmi életem volt mint most.Mostmár rám sem néz senki.

Ennyire számít a súly?

És a belsőmmel nemhiszem hogy a baj van mert kedves vagyok és odafigyelő.Mindig mosolygok szóval gondolom a külsőm riassza őket vissza.

Szerintetek miért ennyire távolságtartóak velem?

2017. dec. 25. 01:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos a csapból is az folyik, hogy aki nem ideális testtel rendelkezik, az eláshatja magát. Holott élnek emberek 150 kilóval is boldogan immáron 40 éve, mégis van párjuk.

Szerintem a probléma nem magával a kövérségeddel kapcsolatos, hanem látszódik rajtad az, hogy emiatt nem vagy megbékélve magaddal - még ha ez nem is tudatos. Ha ebben igazam van, akkor ott van a nagy kérdés, hogy miért szeressen téged valaki más, ha te sem szereted önmagad?

Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak én 24 éves kiadásban és 108 kilóval. A tested még rengeteget változik, és ha ezt a kamaszkori változást jól megfogod például egy egészségesebb étrenddel, vagy napi 20 perc testmozgással, ez a súly simán lemehet rólad.

Egyébként vannak fiúk, akiknek a kövérebb lányok tetszenek, tehát csak annyi a helyzet, hogy még nem találkoztál ilyen sráccal.

2017. dec. 25. 02:01
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Igen, ennyire számít.

Főleg akkor, ha úgy állítod be magad, mintha nem lennél túlsúlyos, te sem örülnél, ha a szőke herceg helyett pár hónapnyi írogatás után Mória legsötétebb lyukából előmászott orkkal kéne randiznod.

A legtöbb fiúnak nem jönnek be a telt lányok, így persze, hogy nagyobb arányban utasítanak vissza.

A belsőd nem fontos (de, de nem úgy) Senki sem fog azért nem visszautasítani (max egy nagyon kis többség), mert hátha "kedves" és "mosolygós" Miközben vannak nálad sokkal vékonyabb lányok, akik szintén "mosolygósok" és "kedvesek". Remélem érted mire apellálok, ahogy az ős kelet-mongóliai mondás tarja, a külső megfog, a belső megtart.

De, ezen lehet változtatni, akár nyárra, egy megfelelő diétával, egy pöpp edzéssel simán leadhatod ezt a felesleget, ha nem szeretnéd, akkor meg fogadd el így magad és fogadd el a fiúk viselkedését is, mást nem igazán tehetsz.

2017. dec. 25. 02:08
 3/12 anonim ***** válasza:
5%

Oké azért 169cm 78kg nem Mória legsötétebb lyukából előmászott orkot takar. (Bár maga a hasonlat jó, de azok szerintem pont, hogy csontos vékonyak voltak)

Viszont az is igaz, hogy ez az egész fat acceptance nagyon káros, kb. ugyanannyira, mint amikor bántják a kövéreket.

Mert most 15 évesen ennyi vagy, nem tűnik vészesnek, aztán szépen lassan lerakódnak az évek során a kilók. És egyre nehezebb lesz visszatáncolni. Van barátnőm, aki kellemes dundi volt tiniként, most harminc évesként a 130 kilót veri. :(

Nem tudom mennyi pénzed van, de érdemes elmenni teljes vérkép és allergiavizsgálatra is.

Meg olyan apróságok, hogy kenyér elhagyása főzeléknél stb.

2017. dec. 25. 02:31
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Igen, ennyire. Nem értem miért okoz ennyi embernek gondot lefogyni, amikor még csak nem is tenni kell érte, hanem nem tenni (értsd: egyél kevesebbet, akár egy rövid távon sokkal kevesebbet).
2017. dec. 25. 02:45
 5/12 TR75 ***** válasza:
47%

"A legtöbb fiúnak nem jönnek be a telt lányok, így persze, hogy nagyobb arányban utasítanak vissza."

Jaja, reprezentatív közvéleménykutatás eredménye, hm?

169 centire a 79 kiló nem vészesen sok. Nem mindegy az eloszlás sem. Érdemes lenne elkezdened valamit sportolni, odafigyelni a kenyérre és társaira, és lemenne belőle pár kiló.

Másrészt növésben vagy, szóval ez a dolog simán változhat (persze, rossz irányban is, ha nem foglalkozol vele).

2017. dec. 25. 02:57
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Vagy tényleg csak a saját, elnyomott elégedetlenséged ütközik ki lépten-nyomon valami ellentmondásos viselkedésben, szövegben. Ismerek olyanokat, akik befordultak ettől, akad köztük, aki attól, hogy őszinte lett önmagával belül, szinte repülve állt át egészséges életmódra. Van egy olyan lány is, aki csont nélkül esett át a ló túlsó oldalára: ma már tipikus műnő erősen felfelé ívelő fitneszedző karrierrel, befolyásos élettárssal évek óta...
2017. dec. 25. 07:28
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
Olyan képet rakj ki amin ugy nézel ki mint élöben. Akkor nem lesz csalodás, legaláb is nem a külsöd miatt.
2017. dec. 25. 08:48
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

# 8

Ja, de kicsit szolidabbat tölts fel bár hangsúlyozhatja nőiességet:

[link]

Lassan itt az új év s kezd több mozgással s kevesebb netezéssel;)

Nem kell túlzásba sem esni a fogyással, ha jól érzed magadat s a képhez hasonlóak vonalaid...hasonlóak ismétlem.

2017. dec. 25. 09:55
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

18 évesen, ugyanilyen magasan, 62 kiló vagyok.

Igen ennyire számít.

Én is voltam husikásabb, lefogytam és most sokkal jobban érzem magam.:)

2017. dec. 25. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:
31%

Nem, nem reprezentatív kutatás, hanem személyes tapasztalat. Gondolom nem diskuráltál erről még egyetlen 15 éves kamasz sráccal sem, hogy mit tart attraktívnak. Vitathatatlan, hogy a jelenlegi nőideál a sovány lányoknak kedvez. (mondjuk az utóbbi években ez kezd változni, de még nem sokat von lantba.)

2017. dec. 25. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!