Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak, nagyon szomorú...

Mit csináljak, nagyon szomorú vagyok már napok óta, de nem igazán tudom, hogy miért?

Figyelt kérdés
Már vagy 5 napja olyan lehangolt vagyok. Nem vagyok sem beteg, sem depressziós (legalábbis szerintem). Mindig vidám és élettel teli vagyok, de mostanában nem. Nem tudom mi az oka, de újra boldog akarok lenni. Persze vannak problémáim, de azok ilyen kis egyszerűek, amik mindig is voltak és mindig meg is tudtam oldani. Szomorú vagyok és nem tudom miért... Fiatal vagyok, jó családban élek, vannak barátaim, akkor mért érzem magam szerencsétlennek? Rendszeresen sportolok, nézek/olvasok vidám történeteket már jó pár dolgot megpróbáltam, de nem változott. Kitűnő tanuló is vagyok, szorgalmas is, akkor mért nem vagyok boldog? Ha van valami ötletetek örülnék neki. :-)

2017. dec. 18. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Önmagaddal valami nincs rendben. Velem is volt már ilyen. Minden tökéletes volt körülöttem, mégis boldogtalan voltam. Miért? Valami hiányzott belül. Erre viszont magadnak kell rájönnöd :)
2017. dec. 18. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy véletlenül kamasz?
2017. dec. 19. 05:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Írd be googlira, 3as ikreket szült az édesanya majd meghalt... olvass el egy két cikket, aztán örülj, hogy lyuk van a seggeden és szelel rendesen...
2017. dec. 19. 07:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne hülyítsd már egyes válaszoló. A kérdező 100%, hogy kamaszgyerek, akinek ha nincs problémája, kreál magának, mert unatkozik.
2017. dec. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!