Ki mit csinál ma? Korot nemet írjatok én már most halálra unom magam.21F
Dolgozok,aztan megyek a parommal fodraszhoz. Haza erunk, csinalunk kajat, furdunk, eszunk, aztan pihenunk majd alszunk. Egesz heten nagyon koran fogunk kelni, igy nem lesz semmi extra, csak szex. :)
L
Gondoltam a semmitevész-fetrengészeket meglátogatom s teszem dolgom...
Örökéletű, nemet nem ismerő kaszás:DDD
Reggelizek majd elmegyek orvoshoz. Aztán játszok valamit.. talán Prey-t, meg egy kis Killing Floor 2-t, hogy megkapjam a napi droppomat. Aztán ebédre főzök valamit, kicsit kitakarítok, összerakodok, majd estig játszok tovább. Ágyban megnézünk valamilyen filmet a párommal. Aztán alvás.
22/N
Egész álló nap látástól vakulásig: mosok, főz...mosok Föl!
Kormányhivatalba. De a képviselő úr megvárja amíg megszárad, és csak aztán trappolja tele újra. Direkt.
Én meg nem kapok több pénzt az isten verje meg.
Pendely Sándorné 65/N
Ma nem kell dolgoznom és sehova sem rohannom (majdnem 3 hete nem volt ilyen napom) szóval megpróbálom utolérni magam valamennyire az itthoni teendőimmel, bár inkább a pihenésé lesz a főszerep.
Közben lemegyek majd boltba, aztán főzök valamit mára és holnapra. Remélem lesz erőm nekiállni angolozni kicsit, mert már teljesen kiesek a gyakorlatból...
A párom fél 6-6 körül ér haza, addig teszek-veszek így magamban. Aztán vacsizunk, beszélgetünk és alszunk. :-)
25N
Suliba megyek. Lesz 10-től egy gyakorlatom, de az már csak "játszós" óra lesz (jelentsen ez akármit is).
Déltől zh-t írok, amire totál felkészületlennek érzem magam, pedig egész hétvégén tanultam.
Aztán elmegyek jegyzeteket nyomtatni, hazajövök, és tanulok a csütörtöki zhk-ra.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!