Érdekelnének a vélemények ki mit csinál olyankor ha a párjával összeveszik és mondjuk egyedül marad othon?
Passz, képtelenek vagyunk úgy összeveszni, hogy félóra múlva se legyen puszi és ölelés s ez is iszonyú ritka. Mondjuk még 20 éve sem vagyunk együtt, de elég kompatibilisek vagyunk, nem hinném, hogy valaha lenne tartós összeveszés.
Mi az, hogy egyedül marad otthon, milyen a szitu? Nem mindegy, hogy a párja elmegy dolgozni kicsit morcin vagy dühösen világgá megy, ésatöbbi.
Sírok egyet, megdédelgetem a kutyát v a macskát, elmesélem nekik a veszekedést, főzök egy teát, aztán nekiállok takarítani. Takarítás közben pedig újra átgondolom a veszekedés tárgyát és lefolyását, lehetséges megoldásokat keresek.
N
akkor hogy vagy egyedül otthon? munka után? de egyébként meg hülye kérdés volt, mert az sem old meg semmit... csak arra gondoltam, hogy talán ha kimozdulsz a 4 fal közül, kicsit derűsebben látod a világot.
jól érzed még magad vele? mert ha nem, nem érdemes várni... ha meg tudod tenni lépj tovább. először biztosítsd magadnak, hogy legyen hova menned, aztán lépj le... nem vagy köteles olyan mellett maradni, aki mellett nem érzed jól magad. :/
Keress valami hobbit, elfoglaltságot, amiben önmagad lehetsz, magabiztosnak érzed magad tőle, és boldog vagy, mikor csinálod. Nekem ez a kutyám. Ha rosszul érzem magam, akkor elmegyek sétálni a kutyámmal. Ilyenkor álltalában olyan helyre megyek vele, ahova ritkán járunk, de nagyon szereti. Sokkal jobban érzem magam attól, ha látom, hogy ő mennyire örül ilyenkor.
És barátnők, esetleg ismerősök, kollégák nincsenek, akihez oda tudnál költözni, amíg nem kapsz lakást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!