Dolly992 kérdése:
Érdekelnének a vélemények ki mit csinál olyankor ha a párjával összeveszik és mondjuk egyedül marad othon?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 14:20
11/12 K...László válasza:
Nekem ha a barátnőm a volt párjával ment kocsmázni büntetésből, én a hobbimmal foglalkoztam. Ha fúrógépet, vagy forrasztópákát látott a kezemben, az felért egy megcsalással. A kapcsolatunkban a legnagyobb bűnöm az volt, hogy "pénzes" létemre mindent én akarok megcsinálni a ház körül.
12/12 Abbey14 válasza:
Menj el futni. Ingyen van,és sok feszültséget levezet. Ráadásul még jobban fogsz kinézni, hadd csorogjon a nyála :) ... De én is megpróbálnék átmenetileg barátnőhöz költözni, ne kellejen tűrni egy ilyen érzéktelen embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!