Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Te magányos vagy? Ha igen,...

Te magányos vagy? Ha igen, próbálsz ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Olyan sok magányos embert látok itt nap mint nap,és arra lennék kíváncsi,hogy ti tesztek ez ellen valamit,próbáltok barátkozni,ismerkedni,eljárni valahová? Vagy ha nem,akkor miért? Tegyük fel,hogy mindenki,aki most ehhez a kérdéshez válaszol,holnapra meg van hívva az aréna plázába,hogy ott találkozhassunk/beszélgethessünk,eljönnél?

2017. dec. 8. 21:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelmű, hogy találkoznék innen olyannal akit érdemesnek tartok rá. Ennyire negatívan, hogy lehet hozzáállni a dologhoz? Egyébként meg ismeretlenekből lesznek az ismerősök. Ha hülye élőben akivel találkoztál, elköszönsz és hazamész. Legalább megpróbáltad.
2017. dec. 8. 22:35
 12/34 anonim ***** válasza:
Én interneten próbálkoztam már egy párszor az ismerkedéssel. Sajnos arra valamiért képtelen vagyok, hogy élőben indítsak egy kapcsolatot, ezért ez nekem sokkal egyszerűbb így. Alapvetően elég félénk és visszahúzódó vagyok, úgyhogy az emberek többsége elkerül. Gondolom nem lehetek valami bizalomgerjesztő. Egyébként, ha lenne rá lehetőségem, akkor szerintem elmennék egy ilyen találkozóra. Sajnos nem budapesti vagyok, de ettől függetlenül jó dolog lenne hozzám hasonló emberekkel összebarátkozni. 17/L
2017. dec. 8. 23:03
 13/34 anonim ***** válasza:
Én elmennék ezer örömmel! :) (18/F)
2017. dec. 9. 00:25
 14/34 anonim ***** válasza:
Nagyon magányos vok!Már nem próbálkozok változni.Feladtam képtelen vok a fejlödésre.Csak szomorkodok minden nap.
2017. dec. 9. 00:37
 15/34 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy magányos vagyok, mert azt az emberek pejoratív értelemben szokták használni, inkább csak egyedül élem az életem.

Valahol vágyok barátokra, jófej ismerősökre, valahol pedig taszít az egész.

Az emberi kapcsolatok a legtöbb esetben felszínesek, nekem pedig erre nincs szükségem.

Egyszer-kétszer elmegyek valahova az egyik osztálytársammal, és ennyi. Bár nem tudhatom mit hoz a jövő.

2017. dec. 9. 09:02
 16/34 anonim ***** válasza:
én igen, de nem próbálok, nem megy
2017. dec. 9. 09:32
 17/34 anonim ***** válasza:
Igen és nem is próbálok/akarok ezen változtatni. Egy ideig próbáltam társat keresni, de feladtam a millió+1 kudarc után. Mondjuk nem csodálkozom a visszautasításokon, milyen nőnek kell egy életképtelen, önbizalomhiányos, mentálisan súlyos beteg ember? Viszont végülis jó így, elvagyok egyedül, sose voltam társasági ember, meg egyébként is öngyilkos leszek hamarosan, akkor meg minek társ?
2017. dec. 9. 14:01
 18/34 anonim ***** válasza:

Nagyon az vagyok, de már nincs igazán erőm hinni az emberekben. A környezetemben senki nem érti meg, milyen az, amikor nincs senkid, csak a szüleid, és elmúltál 25 és elkezdesz sírni egy reklámon.

Bp. (fiú)

2017. dec. 9. 17:01
 19/34 anonim ***** válasza:

Magányos vagyok, próbálok változtatni, csak nem megy. Nem véletlenül vagyok magányos.

Szívesen találkozom bárkivel, csak nem sokan mennek ebbe bele néhány mondat után. A kérdésben felvetett találkozóra viszont nem mennék el. Egy-két emberrel elvagyok, de többel nem. Nem kell nekem nagy csoport, egyszer találkoztam több emberrel, hatalmas beégés lett a vége. Több embert nem tudok kezelni, kerülöm az ilyen helyzeteket.

2017. dec. 9. 17:15
 20/34 anonim ***** válasza:

Igen, magányos vagyok. Sokszor gondolkodom, hogy miért születtem meg, csak rontom a levegőt a világban, mindenki helyzetén.

"Kedvenc" dalom Ricotól az Apa nélkül című szám. Rengetegszer hallgatom, minden egyes alkalommal elbőgöm magam. Nagyon rossz így felnőni, egyrészt fáj, hogy nincs apám, illetve vhol biztos... Másrészt fáj, hogy miattam az egész családomnak rossz. Mert ha én nem születek meg, akkor ők még mindig egy család lehetnének. Mert apám csak a bátyámat akarta, engem már el akart vetetni.

És ez totál meglátszik a családban, csak én lógok ki: mindenki decemberi(apám, anyám, bátyám), csak én születtem augusztusban. Talán ezért vannak bizonyos dolgok, pl a folytonos szorongás, "gondolkodó életmód"(sokszor csak ülök a szobámban csendben és gondolkodom a semmin, órákig), az idegnetegmód hiperaktivitás és sokan azt mondják betegen vagyok összerakva, mert "szeretek szenvedni". Ami pedig azért van, mert a testi fájdalmat könnyebb elviselnem, mint a lelkit, lelkileg totál gyenge vagyok, nagyon könnyű összetörni.

Volt egy legjobb barátnőm, általánosban elsőben lettünk legjobb barátnők és 9.-ig voltunk azok. Azóta minden megszűnt létezni. Azóta egy senkinek érzem magam, Ő adott némi támaszt. Azóta ismerkedni sem merek, félek megint így járok, amit nem bírnék elviselni meg különben sem lehet még egy ilyen barátnőm.

Hát vhogy ennyi. Nincs kedvem élni. Feleslegesnek érzem magam, szomorú vagyok, örök szeretet hiányban szenvedek. Mondhatjátok, hogy tini dili, de akkor miért vagyok kiskorom óta labilis?

2017. dec. 9. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!