Gáz, ha 19 évesen egyedül megyek moziba? Mert amúgy nincs senki aki eljönne velem.
Figyelt kérdés
2017. dec. 6. 22:58
11/24 anonim válasza:
Én is egyedül járok mindenhova...(18 vagyok)
12/24 anonim válasza:
nem gáz és én is egyedül járok mindenhova 21 vagyok
13/24 anonim válasza:
Én mindig egyedül megyek, bár amúgy sem érdekel, ki mit gondol rólam. Ha pesti vagy, írj, elmegyek veled szívesen, ha zavar az egyedüllét.
25f
14/24 anonim válasza:
Én rendszerint egyedül járok, pedig vannak barátaim, de őket nem azok a filmek érdeklik, amik engem.
Ha ugyanazt a filmet akarod megnézni, amit én, akkor elmegyek veled szívesen, bár nekem még meg se fordult a fejemben, mikor egyedül mentem, hogy gáz lennék :D
15/24 anonim válasza:
Jómagam 38 évesen is egyedül járok moziba.
16/24 anonim válasza:
Én minden hova egyedül megyek,mível nincsen semkim.28f
17/24 anonim válasza:
Mozibérletem van, havi 4-5 alkalommal járok moziba. Évente max 2X párom eljön velem az egyik vetítére, de az összes többi alkalommal egyedül megyek. 25 vagyok
18/24 anonim válasza:
Máshová is egyedül megyek ha kell,senkim nincs.
Pár éve volt egy szabadidő tevékenység partnerkereső oldal,pl ezt is kilehetett volna oda írni.Debrecen környékiekkel szívesen kimozdulnék.
28f
19/24 anonim válasza:
Szerintem úgy tiszta poén.:D
Nincs valam idióta, aki folyton zargat azzal, hogy
"EZ KI? MIÉRT HALT MEG?" :D
20/24 anonim válasza:
Figyelj én is járok gyakran egyedül moziba, de hogy senki ne jönne el velem.. nálam ez lehetetlen. Ha nálad ez a normális akkor eléggé egy lúzer lehetsz. De ha ez téged nem zavar akkor ne változtass. Nem jobb ez így? Nem zaklat senki a problémáival mert senki nem akar veled beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!