Egy nő, függetlenül a férfiaktól, egyedül is csinálhat karriert? 18/L
Teljesen egyetértek az elöttem szólókkal!
Szerencsére vége van azoknak a sötét idöknek amikor azok a gonosz férfiak kihasználhatták a nöket.
Ma már egy modern nö biztositani tudja magának hogy kielégitse a fogyaszási igényeit.
Férfiakra ma már tulajdonképpen nincs is szükség. De a férfiak ostobák, és nem értik ezt.
Ök még mindig olyan felesleges dolgokat csinálnak mint:
- kibányásszák a föld nyersanyagait, olajat, szenet, érceket, gázt, nemesfémeket stb, sokszor embertelen körülmények közt.
- munkagépeket épitenek, gyárakat, finomitókat a feldolgozásukhoz
- mindezek szállitásához utakat, hidakat, vasutakat, szárazföldi- légi- és vizijármüveket gyártanak, és vezetik ezeket.
- megtervezik a termékeket és felmérik hol, mire van szükség, irányitják a pénzpiacokat, és világpolitikát.
- feljesztik a temékeket hogy minden termék jobb legyen egy kicsit, valamint hogy legyen böséges választék
(pl. a polcon legyen legalább nyolcvan féle egyébként teljesen egyenértékü körömlakk meg hajfesték..)
- müködtetik a mezögazdaságot és állattenyésztést, a karhatalmi szerveket és ha valahol a rendszerben nagy a baj
(tüz, árviz, földrengés stb.) elvégzik a kárelháritást, katasztrófavédelem, tüzoltók stb.
- iroda- és lakóházakat épitenek, és ellátják az otthonokat fütéssel, vizzel, villanyárammal energiával,
hogy ilyenkor is, (mikor kint repkednek a minuszok) kényelmesen lehessen az interneten hülyeségeket irogatnod!
Egyszóval: nem, féfiak közremüködése és segitsége nélkül egyedül nem csinálhat karriert.
És általában véve: sem lehet senki sikeres, egyedül!
Az utolsó válasz az egész érdekes, de jó értelemben.
A kérdésre pedig a válaszom az, hogy tudsz karriert építeni egy férfi közvetlen közreműködése nélkül. Sőt, mivel gynocentrikus világban élünk, így még sokkal könnyebb dolgod is lesz.
Szerintem nem kell 18 éves korodban eldöntened. Viszont a karrier építésben mindenképp szükség van valakire, aki támogat. Szülők vagy nagyon jó barátok. Az ismeretlen jóakarókkal nagyon vigyázni kell. pl. amikor az egyetemen a tanár a privát irodájába hív korrepetálásra. A kollégám az interjún a legmélyebb dekoltázzsal rendelkező jelölteket választotta ki. De láttam már olyan előléptetést is, amit néhány vacsora előzött meg a főnökkel. Persze lehet, hogy semmi olyan nem történt, de ezt senki nem tudja.
Szerintem még nem vagy elkésve a döntéssel. Elindulhatsz férfi nélkül. Viszont 30 körül már érdemes felülvizsgálni az irányt. Mit szeretnél elérni. Olyan akarsz lenni, mint Merkel? (Bár ő pont férfivel kezdte a karrierjét a mai napig a nevét hordja.) Az ismerőseim között van pár karrierista lány, akiket elkapott a gépszíj. Időben tudni kell kilépni, ha mégis úgy döntesz. 40 évesen már késő.
Hmm... Igen, egyértelműen!
Eszembe jutnak az 50-es évek sztahanovista traktoroslányai, akik egytől egyig 30 éves korukra súlyos gerincbántalmakkal lettek leszázalékolva. Egyharmad élettartamukra kiégtek. - De mégis csak csináltak karriert...
Az a véleményem, hogy csupa nők közt is léteznek erős humán relációk. Nyilván abban a közösségben is vannak sikerességre alkalmas és alkalmatlanabb egyedek, mint törtetők, karrieristák és alkalmazkodni képes, jó értelemben vett konformistábbak, akiket nemes egyszerűséggel a lassan-lassan ébredező-kijózanodó amerikai liberálomban egyszerűen csak lúzernek bélyegeznek...
Ellenben a férfiakban van egy genetikailag jellemző, a nőket óvó, védő magatartás. Nyilván biológiailag megvan ennek a funkciója, de ez semmin sem változtat. Így ha nők férfiak közösségében kerülne, ott általában kisvártatva csetepaté, versengés keletkezik. Egyrészt e miatt, másrészt mert a nők ennek nagyon is tudatában vannak és rá is játszanak.
Divide et imperia - oszd meg és uralkodj. Símán esélyt kap egy bekerülő nő az ilyen közösségben. Sok ilyet láttam már férfiszemmel, vénségemre. - Ezért én nem féltem őket, ellentétben mindenfajta liberális szervezetekkel, akik folyamatosan aggódva pusztítanak el minden társadalmi értéket, ami az életet és az emberi értékrendet hivatott védeni. És ez nemcsak a férfiaknak rossz. Ez az egész emberiségnek rossz, beleértve természetesen a hölgyeket is. De ne legyen igazam...
Mindenesetre a kérdezönek sok sikert kivánok a karrierépitéshez.
Csak annyi a kérésem hogy ha lehet ne egy atomerömüben!
Femináci gyűlés van a kérdés alatt :DDD
A legtöbb korodbeli a puncs.hun keresi a támogatást. Ugye, pénz nélkül nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!