Egy nő, függetlenül a férfiaktól, egyedül is csinálhat karriert? 18/L
Már miért ne csinálhatnál? Őszintén szólva: a független, egyedülálló nőket még a munkaadók előnyben is részesítik, ha olyan munkakörbe jelentkezel. (Ha van párod, értelem szerűen nem szabad elmondani az állásinterjún.) Hogy miért? Kisebb esélyt látnak arra, hogy a szerződéskötés után rögtön bejelented, hogy elmégy gyereket szülni és munkahelyi munkavégzés nélkül fizetniük kell az utánad járó járulékokat.
Arra azonban vigyázz, mit kérnek tőled! Büszkeségedet, becsületedet feláldozod-e a karrierért, ha úgy adódik?
18-as vagyok. Az azért említésre méltó, hogy életemben nem kaptam még ennyi privit :D Tökéletesen egy séma: a cím kifejezi, hogy az írója nem hisz nekem. A levél tartalma pedig valami sértésnek szánt bullshit.
Kukackák, az van, hogy lesz@rom, hogy hisztek-e nekem :) Viszont ha ismeretlen sikeres nők (bocs de nem prosti hanem saját ötletet sikerre vitt vállalkozó) zaklatása helyett pitsán rúgnátok magatokat és kezdenétek valamit az életetekkel, talán nem lennétek ekkora nagy rakás közhelyes szerencsétlenség.
Uff :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!