Te mit csinálnál, ha a párod, akivel sokáig együtt voltatok, és teljes mértékben megbíztál benne, egyszer csak bejelentené, hogy soha nem szeretett, és utálatosan beszélne veled, majd tiltana?
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 17:04
1/18 anonim válasza:
Szinte biztos vagyok benne, hogy kiforgatod a dolgot és összevesztetek valamin.
2/18 anonim válasza:
Egyszer még felkeresném személyesen, megpróbálnám megkérdezni tőle, hogy mi indokolja ezt a lépését. Ha nem haladna semerre a dolog, akkor nehéz szívvel, de búcsút mondanék.
3/18 anonim válasza:
Hát rosszul esne az biztos... De igazából egy ilyen helyzetben nem tudsz mit csinálni, túl kell lépned rajta. Majd az idő segít. Azt ajánlom, hogy minden nap mondogasd magadnak, hogy az a fiú/lány nem érdemelt meg engem, én nála ezerszer jobbat érdemlek. Hátha enyhít majd a fájdalmadon. Próbáld ki! ;)
4/18 anonim válasza:
ideges lennek de kenytelen lennek feldolgozni, de egyebkent milyen beteg ember csinalna ilyet?? ennek tuti voltak elozmenyei kerdezo.
5/18 anonim válasza:
Ezt akkor jelentette be amikor még együtt voltatok?
6/18 A kérdező kommentje:
Ne akarjátok már jobban tudni. Annyi előzménye volt, hogy nem először játsza ezt el, ennyi
2017. dec. 2. 17:53
7/18 anonim válasza:
A ffiak megcsalasnal fordulnak ilyen 180 fokokat es akarjak a masikat hibaztatni a sajat aljassagukert. Es mégők hordják le es pletykaljak ki a masikat magukat mentve. Kb elindult a jatek abban hogy ki tudja magát tisztára mosni masok elott.
Semmit nem tennék. Felélulnék es élném az életem tovabb őt kizárva.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem a férfiak, nő csinálta.
2017. dec. 2. 18:02
9/18 anonim válasza:
Akkor lehet egy gyuros udvarol neki es nem erti hogy szerethetett addig egy normalis sracot. A gyuros majd kidobja es visszajön sirni. Te visszafogadod es aztan lelép megint egy gyurossal. Akkor csak errol van szo.
10/18 anonim válasza:
Ez én esetemben ez a lehetőség kivan zárva.
Egyébként vállald, és nyugodtan fogalmaz, birtokolva a szavaidat.
"A párom hosszú együttélés után váratlanul bejelentette, hogy sosem szeretett, és utálatosan beszélt velem, majd tiltott a facebookon. Mi tegyek?"
Nyílván olyat tanácsolok, amit én is tennék, de te voltál a vak, olyan nincs, hogy ennek nem voltak előjelei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!