Vannak olyan emberek, akik soha nem kelnek el?
Nem tudom mi lesz velem, sok helyen jártam, eddig nem kellettem senkinek, aki tetszett hülyének nézett. Minél több iskolát elvégeztem, annál jobban nem kellettem senkinek és a munkahelyen is ez a helyzet. Aki tetszene annak meg már van.
Belefáradtam a társkeresésbe.
Alenehezebb dolga azoknak van akiknek nincs csaladi hattermintaja. A pl apa nelkul felnovo pasik javaresze bunozo, a csajok pedig kudarcos kapcsolatosak.
Nezd meg a hattered megtudod mire van legnagyobb eselyed
"A pl apa nelkul felnovo pasik javaresze bunozo"
Ez tévhit, nem igaz. Sőt, kutatások kimutatták, hogy azok a fiúgyerekek, akiket az anyja egyedül nevelt, kevésbé agresszívek, valamint több empátiával és érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Ennek oka valószínűleg az, hogy ezekben a dolgokban az anyai mintát sajátították el az előző generáció "macsó, férfias" attitűdje helyett. Sajnos hiába van apa, ha kiabál, veri a gyereket, és arra neveli, hogy az agresszió férfias, az érzelmek kimutatása pedig nyálas. Természetesen tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!