Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Full butuska emberek party...

Full butuska emberek party területe az életben? (Nem engedi hogy kettő pontot is rakjak oda, úgyhogy ide írom: . )

Figyelt kérdés

Hatt omm. Hol is kezdjem?

Igazibol nincs sok időm, wifim, hangulatom úgyhogy belekezdek a közepébe.

Adott egy átlagos lány, akinek elege van a generációjának hülyeségéből, a megállíthatatlan tomegcikk gyerek gyartasbol, és a hianyolhato egyenisegbol. Ma már nem számít az hogy van véleményed, van egyeniseged vagy tehetseged, ma az kell hogy a legújabb iPhone legyen a kezedben, hogy legyen egy lenyalt pawa pasid és jó sok ruhád, rossz jegyeid. Ma nem kell a javascript, minek az általános helyes írás? kell az autocorrect a hazad nyelvehez. Nem értik ha azt mondom hogy konyv, egyből a pdf jut eszükbe, nem a kézzel kinyitható borítóval ellátott papiros melyen betűk jatszak az eszünket unalmukban. Kell a legnagyszerubb pro duo a virtuális világod kifejlesztéséhez. kell a bajod nekem hordanom a vallamon? Nem kértek meg rá, mégis segítek neked cipelni. De nem akarom! Le akarok szokni a rettentő kedvessegemrol és végre egy picit magamra hagyatkozni, osszebaratkozni a lelkemmel, de nem megy, mert nem tudok magamra gondolni. Mindig van más. Mindig van más akinek lehet hogy rosszabb, és segíteni szeretnék neki, csakhogy megvan a magam baja. De együtt úgy is könnyebb? Nem? Ők nem játszanak az érzéseimmel, Ők kihasználják azokat. Be veszem a fájdalomcsillapítót a lelkem fajdalmara, elegetem a múltat hogy egy új jövőt állíthassak fel, de mindig visszajön. Szeretem a fájdalmat. Fizikailag jól turom. Lelkileg nem. Stresszoldokent papirhajot hajtogatok azzal a felirattal hogy: nem vagyok rabszolga. A múltam a kezemen rajzolódik ki, amit egész életemben (kb a maradék 10 evben) takargatni fogok. Szégyellem. Igaz hogy akik boldognak jatszak meg magukat, valójában ők vannak leginkább összetörve? Rám ez nagyon hat. Úgyhogy ba+ meg élet, szerintem engem egy másik galaxisban kellet volna kirakni!

Leginkább a kérdés:

Miért vannak a generaciomban fullbutus pawa pitsa gyerekek, akik röhejesek a nem maguk fajtajaval? Hogy tudnám boldoggá, és nem feszültté tenni magamat?

Köszi ha elolvastad

(...) 13 éves rosszkedvű lány, aki nem "tinibajokkal szenved mert elhagyta a pasija,, inkább ez hát rám: a világ fájdalmat próbálja lehesegetni a válláról. Lehet egy kicsit enyhe a fogalmazás. Boccs

2017. okt. 18. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövöd..Visszaolvasod ezt a nagy fogalmazványt 5 év múlva és nem fogod tudni hogy szégyelld , vagy röhögj magadon :)
2017. okt. 18. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Ez egy blogjegyezésbe való elvont monológ és nem kérdés. Újabb 13 éves világfájdalmas gyerek vinnyogása, aki eljátssza az "én külön vagyok mint a korosztályom" ítélkező szerepet, közben annyi esze van hogy a netről elterjedt divattá váló karvagdosást csinálja. Ja és persze 13 évesen akkora társadalomkritikus a rettentő sok élettapasztalatával, hogy az már neki fáj (meg nekünk olvasni ennyi ostobaságot).

Nézz magadba, nagyon gáz amit csinálsz.

2017. okt. 18. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Te is a saját generációd áldozata vagy sajnos. Én korai felnőtt vagyok (húszas évek leje) de még rám is kihatnak a generációs problémák.

A probléma forrása az információtöbblet. Valamit meg akarsz nézni? - internet. Beszélgetni akarsz? - internet. Barátságra vágysz? - internet. Le akarod vezetni a feszültséget? - internet.

Az online világnak rengeteg hátránya van. Elsősorban az, hogy az ember önközpontú lény alapvetően és ha semmi információ nem alakul ki önmagadtól (külső források nékül), akkor belerántanak a rosszba. Hogy a rosszba éppen megmagyarázható logikailag, mivel építő jellegű segítségnyújtás, csak szimbiózis jelenség esetén értelmezhető a természetben, így az emberek körében is.

Aka, ha nincs érdekedben/érdekükben a segítségnyújtás, ami legtöbb esetben így áll fent, akkor beléd rúgást fogsz tapasztalni helyette. Ez logikailag le is vezethető.

Egy ilyen hátráltatott közegben pedig rombolódik a szocializáció.

2017. okt. 18. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes mindaz amit leírtál. Ha válaszokat akarsz írj nekem és picit "rendet" teszek a fejecskédben. Mellesleg nem kell ennyire drámaian felfogni a valóságot. Akár mennyire is szar minden én azt gondolom, hogy nem vészes az élet. Csak meg kell találni a helyed.
2017. okt. 18. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Minden második tini ilyen a te korodban, majd kinövöd.
2017. okt. 19. 01:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt jogos amit gondolsz, de vannak normális emberek is. Sok embernek csak később jön meg az esze :) Részben viszont nem értek egyet mert a könyv helyett pdf, és ehhez hasonló dolgok csak a természetes technológiai fejlődés velejárói. 2017-ben élünk. Volt egy kor amikor ugyanígy panaszkodhattál volna amiatt hogy kézzel, hasított állatbőrre írt igazi könyvek helyett már csak tömegesen nyomdában nyomott "szarok" vannak. Szóval a világnézeted nem igazán értelmes. Érdemes lenne egy pszichológushoz elmenned, biztosan valamit tudna segíteni.
2017. okt. 19. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
27%

Ha még olvasod ezt, akkor nagyon gyorsan felejtsed el a legtöbb választ (bocs, hogy a válasz kicsit rendezetlen lesz). Túl nagy a világ, hogy ne legyen ilyen ember. Én is ilyen vagyok. Nekem a lányok nem attól lesznek azok, hogy festőhengerrel hordják magukra a sminket, a legújabb IPhone van az egyik kezükben, a másikban meg az az abnormálisan kicsi, de drága táskájuk, naponta több száz képet töltenek fel facebookra magukról, amire megjelölik az összes ismerősüket. És még sorolhatnám, de a lényeg: Isten hozott ebben a beteg korban, ahol Te vagy az utolsó remény, fény a sötétségben, az az ember, aki szembenéz a társadalom elvárásaival, csak azért, mert szerinte ez nem helyes. Én teljesen egyetértek veled. Sajnos, 10-ből 9 és fél fiatal már így él (amivel semmi gond sincs), de nem tisztelik azt a maradék néhány embert, aki nem követi őket, hanem leszólják azokat. Ne add fel, én hiszem, hogy találni fogsz magadnak valakit, aki olyan, amilyen Neked tetszik. Sajnos ebben aktívan nem tudsz részt venni, el fog jönni az idő (mondom én, aki 6 éve erre a pillanatra vár). A legjobb amit tehetsz, hogy követed a hobbijaid: ha szeretsz ezt és azt csinálni, tegyed! Ha közösségben, az mégjobb! Ne érdekeljen az, hogy másnak ez tetszik vagy nem! Ne hagyd, hogy bárki is befolyásoljon! A meggyőződésed maradjon sziklaszilárd!

Ui: a kérdésre a válasz: a hobbijaik alapján választanak maguknak helyet. Te is kezd ezt tenni, szépen lassan meg fogsz ismerni valakit (a lányokból sokkal kevesebb az ilyen, nem is neked kell kezdeményezned, sokkal jobb a helyzeted. Előnyös, ha látják rajtad, hogy barátkozni szeretnél)

Melléklet:én egy informatikai iskolába járok, úgyhogy nekem kötelező a javascript 😂.

Kitartás

2017. okt. 26. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!