Magányos vagyok a volt párom nélkül, aki readásul terhesen hagyott itt. Mit tehetnék?
2-es válaszoló vagyok.
Ami megtörtént, azon már nem lehet változtatni.
Ezért írtam egy olyan megoldást, amit a leginkább kézenfekvőnek találok ebben a szituációban...
Azért te rohadt nagy tévedésben vagy Kérdező!
Egy gyerek nem nevelődik fel egy tányér levesen, vagy egy szelet kenyéren. Nekem ennél még a kutyáim is többe vannak.
Nekünk EGY gyerekünk van, törvényes házasságban, tervezetten született és bár nem készítettem költségvetést, hogy "mennyiben van", de ha tisztességgel akarod etetni, öltöztetni, iskoláztatni, a képességeinek megfelelő képzésekre járatni, normális otthont biztosítani neki, ha tehetséges, akkor nagykorúként is finanszírozni a továbbtanulását, az bizony nem két fillér.
Persze vannak nyomorult gyerekek, akik nőnek mint a dudva, ingyen iskolai kaján, ruhacsomagokon, de nem ők a követendő példa, ők pont az ilyen felelőtlenül gondolkozó embereknek mint te, köszönhetik a szar életüket.
Hát, hallod, ezzel az agykapacitással, ami neked van, én is elhagytalak volna!
Majd megtudod, amikor kis különbséggel a gyerekeid iskolások és később kamaszok lesznek, hogy mennyi az annyi.
Minden lehetséges fórumon tarhálni fogsz azért a bizonyos "tányér levesért", hogy ne haljatok éhen és akármekkora lesz a szociális háló, nem fogod tudni megadni nekik azt, ami a normális élethez kell. A te hülyeséged és felelőtlenséged miatt életre hívtál két szerencsétlent, akik már a születésük pillanatában hátrányos helyzetűek.
De igazad van, van kiút! Varrd valami pali nyakában magatokat, de jól válassz, legyen pénze és ne legyen saját gyereke, mert másképp nem fog menni!
Persze minden szülő a legjobbat akarja adni a gyermekének,de nem plusz 1 tányér levesen vagy nem egy szelet kenyéren múlik - NEM?! PEdig DE!
Képzeld, sokszor, ÖRÜLSZ, ha egyet meg tudsz etetni, mert NINCS PéNZ!
Egyébként mi a fenéért kellett egy eleve szar kapcsolatba MÉG EGY gyereket vállalni?! Neked tényleg nem sok eszed van, kezdem érteni, miért hagyott el a "párod".
És nem érdekel, hogy bunkó vagyok, mikor felbx, mekkora bullshit hülyeségeket beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!