Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megéri lemondani a társas...

Megéri lemondani a társas kapcsolatokról a karrier kedvéért? Úgy érzem, ha csak a munkára koncentrálok, ott legalább sikeres lehetek ha másban nem is. Többi lent.31/F

Figyelt kérdés
31 éves férfi vagyok, lassan eljutok arra a szintre a sok negatív tapasztalat miatt, hogy az egész társkeresést felhagyom. Legtöbb vélemény szerint semmi probléma velem, mégsem jön össze semmi... Talán a munkahelyemen még lehetek vezető, hamár szerető család és barátok nem fognak körülvenni, így az öregedés felé haladva...

2017. nov. 6. 20:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#6 Egyre kevésbé mozgat már engem is, azért is gondolkodom a teljes lemondáson. Huszonévesen nem így képzeltem a társas életem. A munkában viszont jobban érzem a megbecsülést és a fejlődési lehetőséget.
2017. nov. 6. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
12%

Ne aggódj, amint vezető leszel lesz nőd is.... tapasztalat ...

Amig dolgozó voltam csóri fizetéssel nekem se jött össze semmi....

Megcsináltam a karriert a fizum 500.000 felett van, és most a farkam szopkodnák azok is, akik anni leráztak a nagyon aranyos vagy, legyünk barátok dumával.... ezért szoktam jot röhögni azon, higy nem minden nő a pénzre megy.... nalam igen, mert én még olyannal nem találkoztam aki nem.....

Komolyra fordítva... csinald meg a karriert, magasabb lové, költs többet magadra, es a hatas nem marad el...

2017. nov. 6. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha munkádba maximálisan beleadod magad,mert kitölt,sikereket érzs el ami jó érzéssel tölt el, tedd azt.A társas kapcsolatoktól olyan szinten nem határolódnék el,hogy időmhöz,lehetőségeimhez mérten bekapcsolódnék különféle aktivitásokba legyen az sport,múvészet vallás vagy jótékonykodás,stb.Ott sok érdekes és étékes emberrel megismerkedhetsz és akár társat is találhatsz.Fontos azonban,hogy maga az aktivitás miatt menj oda,ne abból a célból,hogy barátnőt,társaságot szerezz magadnak.így igazán élvezni fogod a programot és akadni fognak olyan emberek akikkel megegyező lesz az érdeklődési köröd, egy hullámhosszon lesztek és ebből jó ismeretségek,barátságok is kialakulhatnak.Az ilyen helyek látogatásához nem kell társaság,egyedül is elmehetsz.
2017. nov. 7. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen barátkoznék veled, mert mindig jobban kijöttem a nálam idősebbekkel. Én is híjában vagyok a társas kapcsolatoknak, bár nem is feltétlenül hiányolom már.

25f

2017. nov. 7. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Megéri az ilyen váltás. Ha sikeres leszel a karrieredben és jól fogsz keresni, annyi kapcsolatot építhetsz ki, amennyit csak akarsz. Hirtelen - vagy nem is annyira hirtelen - lesznek majd barátaid, a nőket is érdekelni fogod. Ahogy írták is: ha vezető leszel, lesz majd szerető család - de attól, hogy van családod és vannak barátaid, nem fogsz előrébb lépni. De a sikerhez kell az a plusz energia, amit most a társas kapcsolatok felesleges hajkurászása köt le.
2017. nov. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!