Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol/hogy tudnék olyan közösség...

Hol/hogy tudnék olyan közösséget találni, ahol hasznosnak, és boldognak érezhetem magam?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. A suli miatt egy éve már, hogy rám tört a depresszió, ugyanis a többiek nem akarnak elfogadni. Szedek nyugtatót (sedatif pc), de a lelki világom állapota nem javul, sőt, közel vagyok ahhoz, hogy elszakadjon a cérna.

Amit tudni kell rólam: zongorázom 10 éve, komoly zenét hallgatok, nagyon szeretem a költészetet és az irodalmat. Ki nem állhatom a tuc tuc "zenét", és a trágárságot. Ezt egy olvasó úgy értelmezheti, hogy nagyképú vagyok, és túlbecsülöm magam, pedig nincs így.

Van olyan közösség, ahova lehet járni heti szinten

egy-két alkalommal, közös értékrenddel és érdeklődéssel rendelkező korombeliek alkotta csoportba? Egyszerűen nincs ötletem... Valamilyen szakkör kéne, de én nem találtam semmi ehhez hasonlót. De vágyom az (értelmes) emberi társaságra, és a szerelemre is. A szerelmben manapság a primitív generációm szab határokat. De ez már más téma.

2017. okt. 28. 00:33
1 2
 11/17 Mojjo ***** válasza:

Kérdező!

Tele van a város ilyen-olyan komolyzenei koncertekkel, rendezvényekkel. Nem csak nagyokkal, kicsikkel is. Pl a MOM Kultban:

[link]

vagy az Óbudai Társaskörben:

[link]

De még sok más helyen is. Érdemes ilyen helyekre eljárni. Akár egyedül is, vagy megpróbálni szerezni pár embert erre. Nem mondom, hogy a legjobb helyek ismerkedésre, barátkozásra, de nullától különböző valószínűséggel akár sikerülhet valamilyen szociális kapcsolatokat is kiépíteni ott. Na meg remekjó programok.

De amit a 9-es mondott, az is teljesen jó.

2017. okt. 28. 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
10. Igazi mintaidiota vagy... te nem csak keversz dolgokat de meg rosszindulatúan személyeskedsz is.
2017. okt. 28. 13:08
 13/17 Mojjo ***** válasza:

@12: Kár a gőzért, ez egy fórum, mindenki látja, melyikünk személyeskedett rosszindulatúan, illetve melyikünknek van gondja egyszerű dolgok értelmezésével. Persze, kenegetheted másra, csak épp tök felesleges, az emberek tudnak olvasni.

Én a részemről azt javaslom, az offot itt zárjuk le. Ha bármi további kérdésed/észrevételed lenne, írd meg nyugodtan privában. Köszi!

2017. okt. 28. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Anyukáddal beszélj ilyen stílusban. Biztos ő tanított
2017. okt. 28. 13:30
 15/17 Mojjo ***** válasza:

Kérdező!

A komolyzenei események mellett irodalmi esték/klubok is vannak. Egyrészt folyamatosan könyvbemutatók mindenhol. Ha érdekel a kortárs irodalom, ezek remek programok. Mondjuk ezek sem az ismerkedésről szólnak, de nem kizárt, hogy azt is sikerül. Járj el minél többre! Ha nem nagyon találod ezeket a programokat, szólj, segítek szívesen!

Másrészt vannak másféle irodalmi estek, pl:

[link]

2017. okt. 28. 13:42
 16/17 Mojjo ***** válasza:
100%
Illetve ami még eszembe jutott, az az, hogy ha van hozzá ambíciód, csatlakozhatsz valamilyen bandához, vagy alapíthatsz egyet. Na nem könnyűzeneihez, vagy legalábbis nem hagyományos értelemben. Lehet kisebb komolyzenei együtteseket is létrehozni, illetve mostanság igen divatosak a komolyzenét friss, modern interpretációban előadni - lsd piano guys. Vagy épp a könnyűzenét hangszeres, kissé komolyabb verzióban. Ha ilyesmi érdekel, zenészaprókon hirdethetsz, vagy kereshetsz hirdetéseket. Vagy akár zenesulikban.
2017. okt. 28. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Mojjo szuperjó ötleteket írt le. Lehet, hogy én magam is elgondolkozom a megvalósításukon!
2017. okt. 29. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!