Hol/hogy tudnék olyan közösséget találni, ahol hasznosnak, és boldognak érezhetem magam?
16 éves fiú vagyok. A suli miatt egy éve már, hogy rám tört a depresszió, ugyanis a többiek nem akarnak elfogadni. Szedek nyugtatót (sedatif pc), de a lelki világom állapota nem javul, sőt, közel vagyok ahhoz, hogy elszakadjon a cérna.
Amit tudni kell rólam: zongorázom 10 éve, komoly zenét hallgatok, nagyon szeretem a költészetet és az irodalmat. Ki nem állhatom a tuc tuc "zenét", és a trágárságot. Ezt egy olvasó úgy értelmezheti, hogy nagyképú vagyok, és túlbecsülöm magam, pedig nincs így.
Van olyan közösség, ahova lehet járni heti szinten
egy-két alkalommal, közös értékrenddel és érdeklődéssel rendelkező korombeliek alkotta csoportba? Egyszerűen nincs ötletem... Valamilyen szakkör kéne, de én nem találtam semmi ehhez hasonlót. De vágyom az (értelmes) emberi társaságra, és a szerelemre is. A szerelmben manapság a primitív generációm szab határokat. De ez már más téma.
Kérdező!
Tele van a város ilyen-olyan komolyzenei koncertekkel, rendezvényekkel. Nem csak nagyokkal, kicsikkel is. Pl a MOM Kultban:
vagy az Óbudai Társaskörben:
De még sok más helyen is. Érdemes ilyen helyekre eljárni. Akár egyedül is, vagy megpróbálni szerezni pár embert erre. Nem mondom, hogy a legjobb helyek ismerkedésre, barátkozásra, de nullától különböző valószínűséggel akár sikerülhet valamilyen szociális kapcsolatokat is kiépíteni ott. Na meg remekjó programok.
De amit a 9-es mondott, az is teljesen jó.
@12: Kár a gőzért, ez egy fórum, mindenki látja, melyikünk személyeskedett rosszindulatúan, illetve melyikünknek van gondja egyszerű dolgok értelmezésével. Persze, kenegetheted másra, csak épp tök felesleges, az emberek tudnak olvasni.
Én a részemről azt javaslom, az offot itt zárjuk le. Ha bármi további kérdésed/észrevételed lenne, írd meg nyugodtan privában. Köszi!
Kérdező!
A komolyzenei események mellett irodalmi esték/klubok is vannak. Egyrészt folyamatosan könyvbemutatók mindenhol. Ha érdekel a kortárs irodalom, ezek remek programok. Mondjuk ezek sem az ismerkedésről szólnak, de nem kizárt, hogy azt is sikerül. Járj el minél többre! Ha nem nagyon találod ezeket a programokat, szólj, segítek szívesen!
Másrészt vannak másféle irodalmi estek, pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!