Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Németországban vagyok utcára...

Németországban vagyok utcára kerultem. Éhes vagyok nagyon. Félek elaludni, hogy a dolgaimat nehogy elopjak. Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Nagyon magam alatt vagyok. Mèg ilyen helyzetbe soha nem kerultem. Nem tudok megtartani egy munkahelyet sem, mindenhonan kikozositenek amiert nem beszèlek sokat. Adjatok valami ötletet, hogy most mihez kezdjek. Segitsègkèrès a tesvèreimtől kizárt, mert nagyon szègyelnèm magam, nekik is van elèg gondjuk.A telom mèg 65 százalèkon van
2017. okt. 23. 00:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Vagy menj be gyorsétterembe (élelmiszer boltba),

hátha van vlmi maradék kajájuk (pl lejárt kenyér)

2017. okt. 23. 01:17
 12/32 anonim ***** válasza:

Esetleg a nagypályaudvaron van vlmi "Vöröskereszt"

(Rotes Kreuz) akik tudnának vlmi ötletet (átmenetileg)

2017. okt. 23. 01:32
 13/32 anonim ***** válasza:

Mindenképp valami meleg hely kéne

(Talán a Főpályaudvaron Hauptbahnhof) van ilyesmi

helyiség melegedni

2017. okt. 23. 01:33
 14/32 anonim ***** válasza:

Hát akármennyi gondjuk van, ha mást nem, csak tudnak legalább egy meleg sarkot biztosítani a testvéreid...

Ennivalót a szupermarketek, éttermek mögötti kukában biztos találsz, csak készülj rá, hogy nem nagyon fognak megdicsérni ha ott találnak.

2017. okt. 23. 01:37
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát momentán marhára nem a Gy.k.-t nyomkodnám, hanem a 65%-os töltöttséggel, meg ha van a mobilon valami egyenleg, akkor azonnal hazariadóznék magyarföldre valami rokonságnak, hogy vészhelyzet van, azt sürgősen próbáljon már meg valaki kijutni hozzám, mielőtt éhenhalok. Mondjuk.
2017. okt. 23. 03:26
 16/32 anonim ***** válasza:

Időpont ma 03:26

Teljesen egyetértek. Aki ilyen helyzetbe kerül az nem a gyakorikérdéseket kezdi el nyomogatni, hanem sms-t ír vadul, vagy skype/viberen/whatsappon/facebookon üzen valakinek aki tud neki segíteni... kamu kérdés.

2017. okt. 23. 06:52
 17/32 A kérdező kommentje:
Leirtam aztis hogy miert nem kerek segitseget
2017. okt. 23. 07:54
 18/32 anonim ***** válasza:
86%
Igazad van, a büszkeség mégiscsak fontosabb mint az, hogy ne halj éhen. Idióta...
2017. okt. 23. 09:37
 19/32 anonim ***** válasza:
54%

Akkor halj éhen.

Ennyi.

2017. okt. 23. 11:38
 20/32 anonim ***** válasza:
54%
pontosan. az ilyen segítsen magán ahogy akar.
2017. okt. 23. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!