Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Ki lehet ebből...

Mit tegyek? Ki lehet ebből lábalni? :/

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok és nincsenek barátaim. Soha nem is vtak. :(

Nagyon ronda vagyok, ezért nem érdeklődnek a lányok sem felőlem. :(

Mindig csak egy szavas válaszok érkeznek ha neten próbálkozom, élőben meg hozzám se szólnak a lányok :(

Próbálkoztam már ismerkedni neten, suliban, munkahelyen, de senki nem akar velem barátkozni, ismerkedni :(

Mindenem meg van, van kocsim, házam, de úgy érzem, hogy így egyedül még sincsen semmim. :(

Már olyan gondolataim is vannak, hogy mi értelme az életnek, nem akarok tovább élni :(

Nekem ne mondja senki, hogy örüljek, hogy van mit ennem, van hol laknom, mert ez csak létszükséglet, erre az állatok is képesek... :(

2017. okt. 14. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Akarj tovább élni! (ezt könnyű mondani) Barátkozásnál nem éppen számít a külső. Velem beszélgethetsz, ha gondolod, aztán meglátjuk mi lesz belőle! 20F (Igen tudom, hogy jobb lett volna egy 22 éves bombázó lány! :D)
2017. okt. 14. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Nincs miből kilábalni.

Rosszul közeledsz másokhoz, nem pozitív a megjelenésed, ezért nem akarnak semmit.

Láttam már ocsmányságokat hogy van csajuk, mert jól tudtak kommunikálni.

"Mindig csak egy szavas válaszok érkeznek ha neten próbálkozom"

Ez is bizonyítja hogy nem tudod hogy kell jól közeledni, mert neten az arcod sem látják, szóval nem csak az arcod miatt nem közelednek feléd.

2017. okt. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!