Van itt más is rajtam kívül, aki úgy érzi, hogy igazán sosem fogja senki kedvelni/szeretni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt barátságra, párkapcsolatra.2017. okt. 5. 14:52
11/21 A kérdező kommentje:
Az szüleim engem is szeretnek és remélhetőleg az egész családom is, de azért néha hiányzik 1-2 normális korombéli társasága is.
2017. okt. 5. 16:46
12/21 anonim válasza:
Hány éves vagy, fiú vagy-e, vagy lány? (10. válaszoló vagyok)
13/21 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és lány.
2017. okt. 5. 18:58
14/21 anonim válasza:
én 20 és fiú. sokat unatkozom ha van kedved beszélni, szívesen írok neked. Tudom, ez nem javít a helyzeteden de egy messziről jött barát jobb mint egy közeli ellenség
15/21 anonim válasza:
Igen, van. Kedvelni általában szoktak, de szeretni nem. 25f
16/21 anonim válasza:
Jelen. De az okát is tudom a részemről, így nincs min csodálkoznom...
17/21 anonim válasza:
Van bizony. Ahogy az eddigi válaszokból olvashattad, te még időben is vagy hogy változtass ezen. Szóval ne szúrd el, mint az eddigi válaszolók és jómagam is. :)
Én ajánlanám még hogy ha szeretsz valami sportot, vagy van valami olyan érdeklődési köröd amiben szerveznek programokat, fesztiválokat járj el rá és próbálj meg ismerkedni. Plusz próbálkozz olyan fórumokon, ami az érdeklődési köröd/köreiddel kapcsolatos.
18/21 A kérdező kommentje:
#17 Köszönöm szépen a tanácsaidat! :)
2017. okt. 5. 21:21
20/21 anonim válasza:
Jelen. De nincs is igazán szükségem rá, nagyon ritkán érzem úgy, hogy hiányozna ez az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!