Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Minden ember ilyen?

Minden ember ilyen?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a mai világban nincs egyetlen olyan ember sem, akiben meg lehetne bízni? Eddig mindenki elárult, hátbaszúrt, visszaélt a bizalmammal.
2017. okt. 4. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, velem is ez van. És utána még te vagy a kétszínű.

Sajnos ma már tényleg kevés emberben bízhatsz meg így olyat mondj/ tegyél amiről hogyha pletyka indul vagy valami, akkor ne lepődj meg (ne adj okot rá hogy elárulhassanak)

2017. okt. 4. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Ismerős :D Nem csak a mai világban, az emberiség létezése óta ilyen az ember.
2017. okt. 4. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem. Tény, hogy nagyon sokan ilyenek, ám akad pár kivétel is.
2017. okt. 4. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Én eddig senkit se árúltam el. Csak egyszer azt aki az egyik lánybarátom bántotta. De az is jogos volt.
2017. okt. 4. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

Ez mar nagyon unalmas. Mindig a leghulyebb emberek nyivakolnak hogy, jaj nem lehet megbizni senkiben.

Az emberek nagyreszeben, altalaban meg lehet bizni. Erdekes hogy a lassan 30 evem alatt talan ha 5x elofordult hogy visszaeltek volna a bizalmammal.

Magadban keresd a hibat.

2017. okt. 4. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
csak Börsz Lee nem.
2017. okt. 4. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez van... Ezért szeretek aludni. Álmomban minden jobb.
2017. okt. 4. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálam kb. 50-50% az arány. Nem mindenki szúr hátba. Nem jól tetted fel a kérdést, mert nagyon nem mindegy, hogy haver, közeli barát, akivel mindent megosztasz, a családod, gyereked, nagynénid, nagybácsid, unokatesód, munkatársad, szomszédod-e az illető.
2017. okt. 4. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

Mit csodálkozol, ha benned sem lehet megbízni, mint írod vagy te nem vagy ember...

Keress Embert és ne embert.

2017. okt. 5. 08:50
 10/11 anonim ***** válasza:
a fő problem hogy mindenki magából indul ki, ami nekem nem titok neked igen tehát én lelkismeret furdalás nélkül továbbadom ha úgy hozza a helyzet pl abból volt egyer bajom hogy beszélgettünk egy csapattal és kerdezték hogy holvan XY én meg persze elmondtam később kiderült hogy nem kellett volna mert "ő azt nekem mondta el"mivel nekem magamból kiindulva nem titok ez ezért én "visszaéltem" a tudtomon kívül a bizalmával, ezért nem jó az a taktika hogy kisseb titkokat mondasz el mert ugye lehet számára nem titkok (persze ha mondod hogy titok és ugyanúgy továbbadja akkor jogos a fennakadás) vayg bizol vállalva hogy pofáraesel vagy nem ezzel biztosítva be hogy józsika elhiggye hogy nem fontos senkinek szóval csak óvatosan
2017. okt. 6. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!