Ekkora mértékű szeretethiányt hogyan tudok csillapítani, ha senki sem szeret?
Sosem szeretett igazán senki sem, de az utóbbi időszakban már az egészségemre is hatással van a szeretetéhség, fizikailag is beteg vagyok. A nap 24 órájában csak arról álmodom, hogy egy olyan világban élek, ahol nincsenek a másiknak keresztbe tevő emberek, és egész nap csak a barátnőmmel vagyok, aki mindig elmondja nekem, érezteti velem, hogy milyen csodálatos vagyok a szemében, és sokat jelentek neki. Nem tudok egyéb dolgokra koncentrálni, a teljesítményem nagy nulla, akármibe is fogok. Nem vágyom másra, csak arra, hogy a hátralevő életemet boldogságban élhessem le, távol minden idióta embertől. 22 éves vagyok, és már nagyon hiányzik egy lány közelsége. Mielőtt valaki elintézné annyival, hogy ,,szerezzél barátnőt", elárulom, hogy nekem ez irtó nehéz. Kezdjük ott, hogy a legtöbb lány sekélyes, felszínes, a külső az első a legnagyobb hányadnak. Engem nem érdekelnek a divatos dolgok, eléggé kilógok a tömegből, legalábbis a külsőt illetően. Na, nem úgy kell értelmezni, hogy tarka punkfrizurám van (noha imádom a punkmuzsikát), teljesen egyszerű srác vagyok. Éppen ezért kilök úgy en bloc a társadalom, de az nem is baj, hogy nem tartozom a nagy átlaghoz. Az viszont aggaszt, hogy még az ún. ,,kitaszítottak" sem fogadnak be. Nyilván velem is van gond, mert elég sajátos a gondolkodásmódom, illetve nem kívánok alkalmazkodni senkihez sem, de nem vagyok egy tuskó, lehet velem társalogni. A gyermekkorom is elég gané volt, bármit csináltam, az szar volt, bezzeg a másik milyen ügyes. És az a legkeményebb, hogy a saját anyám (is) volt az, aki ezeket a legjobban éreztette velem. Szerintem mondanom sem kell, hogy egy életképtelen, önbizalomhiányos senki lettem. Semmit, de az égvilágon semmit nem értem el az életben, eddig több szakmában is kipróbáltam magam, de mindenhol azt kaptam, hogy feleslegesen vagyok ott, papírt sehol sem szereztem, mert otthagytam a helyeket a nagyobb kudarcok után. Úgy érzem, be fogok golyózni, nem áll mellettem senki, anyagi és lelki támogatás nuku. Öngyilkos akarok lenni, más kiutat nem látok.
22/F
Nekem is szeretethiányom van, mindig is az volt.
Remélem majd jön egyszer egy csodás lány az életedbe és kivált ebből a helyzetből.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!