Baj ha magamba beszélek?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször beszélek magamba. Amit gondolok azt kimondom magamnak hangosan. A kedvenc sorozatomat szoktam magammal megbeszélni,meg előre elmondom magamnak,hogy ma mit fogok csinálni. Meg ha nézek egy filmet vagy egy sorozat részt azt is megbeszélem magammal,hogy tetszett-e vagy mi nem tetszett benne, hogy milyen izgalmak voltak benne stb. (Ez leginkább sorozat részek után szokott előfordulni,de akkor percekig képes vagyok magamba beszélni róla)
Ez normális?? 13L
#normális #Magamba beszélek
2017. szept. 28. 21:19
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért,csak gyorsan írtam.
2017. szept. 28. 21:20
2/11 anonim válasza:
A teendők listázása nem vészes, de magaddal megbeszélni a sorozatot már aggodalomra ad okot.
Talán túl sokat vagy egyedül...
3/11 anonim válasza:
ugyan így vagyok mindennel. 15L
4/11 anonim válasza:
Egy bölcs ember azt mondta nekem, hogy addig minden rendben amíg nem vitatkozol magaddal hevesen. Én is szoktam magamban beszélni, a hallott szónak ereje van, úgyhogy rendben vagy én úgy gondolom.
5/11 anonim válasza:
Én is ezt csinálom kiskorom óta, most 18 vagyok. Én sose gondoltam furcsának mert hát sok ideig azt is hittem mindenki ezt csinálja. De még most sem tartom bajnak, segít észben tartani a dolgaimat, ha így elkezdek véleményt kifejteni akkor több oldalról is meg tudom közelíteni a dolgot úgymond igen, megbeszélem magammal. Ez nem azt jelenti, hogy több személyiségem lenne, nagyon is tudom, hogy csak én vagyok de mégis valahogy másabb lesz tőle az egész elmélkedős folyamat. Szociális életben is van előnye mert így általában mindenről van egy kiforrot jól átgondolt véleményem.
6/11 anonim válasza:
Az lemaradt a végéről, hogy szerintem összeségében egyáltalán nem baj amig tényleg tudod, hogy magaddal 'beszélsz'.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam!:)
2017. szept. 28. 22:07
8/11 anonim válasza:
Néha én is szoktam, de közben tudom hogy ez csak ilyen szorakozás a részemről, inkább motivációs, de valóban ha sokat vagyok egyedül, akkor jön rám, de jobban érzem magam, van hogy egy témát fejtek ki. Amit fejben végig gondolok kimondom, nem történik semmi csak kimondod a gondolataid ha egyedül vagy, szerintem nem csak akkor lehet ezt megtenni, ha társaságban vagy.
9/11 Bihar Valatonon válasza:
Én is szoktam, de néha beszélni kell a szürke emberek mellett egy zsenivel is :)
10/11 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele,hogy tudom, hogy magamban beszélek és szeretek magammal beszélni valamiről amin éppen jár az agyam. Utána olyan jól érzés mert azt érzem,hogy kiürült az agyam mivel megbeszéltem magammal amit gondolok.
2017. szept. 29. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!