Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy amit...

Miért van az, hogy amit szeretnék, az sosem sikerül?

Figyelt kérdés

ahogy nőttem fel úgy csökkentek egyre a vágyaim/terveim mert szépen lassan rájöttem, hogy én bármit szeretnék az úgysem fog összejönni

itt lehet gondolni szó szerint bármire, most például a sikertelen forgalmi vizsga vetette fel nálam a kérdést, hogy mégis mit kezdjek magammal!? tökéletesen vezettem az órákon, tudok mindent, erre a vizsgán olyan elképesztően alap elsőbbségadásokat rontottam el ami már szánalmas. és egyszerűen nem tudom hogy miért...

akármennyit készülök/próbálkozok valamivel soha semmi nem jön össze.

már annyira levittem az elvárásaimat az életemmel kapcsolatban hogy szinte már soha nem akarok semmit, de persze az a kevés dolog is megszivat/megaláz amibe belekezdek

itt most tényleg nem a forgalmi vizsga a téma hanem az hogy egyszerűen képtelen vagyok azt tenni az életemmel amit akarok, mert mintha minden előre meglenne írva..

tehát még drogfüggő sem tudok lenni, bármennyire is akarok

2017. szept. 28. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Mert túl kicsi/gyenge/buta vagy a célkitűzéseid megvalósításához.
2017. szept. 28. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:
66%

10ből 8an megbuknak az első forgalmi vizsgán.

Most vagyok végzős egyetemen, ha volt mondjuk 100 sikeres vizsgám, akkor arra jutott 150 bukás is.

Csak az nem sikerül, amit feladsz.

2017. szept. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!