Miért nem tudok vért adni? Szeretnék, de sosem sikerül.
Megint lesz a sulinkban véradás. Elsősként mentem először, akkor nem sikerült. Mentem tavaly is, de az sem sikerült. Most van az utolsó évem, mondták hogy lesz megint véradási lehetőség, de félek elmenni. Tartok tőle, hogy megint nem sikerül. Mit tehetnék?
Olyan szívesen adnék, tudom, hogy valakinek jól jönne. Mikor megcsinálják a rutin vizsgálatokat, utána befekszem a székbe, erre: "Jaj, bocsi. Ez most nem sikerült." Ez volt 2x is. Nyújtottam a másik a karom, de azt mondták, hogy egyszerre csak egyet lehet szúrni. A karom persze tök belilult a szúrás helyénél, picit fájt is pár napig, de ez túlélhető. Segítsetek! Mit tehetek, hogy normális karom legyen? Bosszant, hogy másokat megszúrnak, de engem nem. Vagy hagyjak fel ezzel? Ne adjak vért, ha úgy sem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!