Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megakarok halni, teljesen...

Megakarok halni, teljesen belefáradtam mindenbe, a küzdősbe, csak a halált várom?

Figyelt kérdés

Belefáradtam, a küzdésbe, a várásba, mindenbe.

20/F vagyok. Egy olyan fiú, aki nagyon vágyik a szerelemre az érintésre, de még eddig nem volt senkim. Én pedig küzdök érte, próbálkozom, de már belefáradtam. Magányos vagyok, zavarban vagyok, stresszes vagyok, nem tudok már vidám lenni. Nem megy, pedig nagyon szeretnék, szeretném elfelejteni,h van szerelem a világon, de nem megy. Annyira vágyom rá, nem tudok másra koncentrálni. Hiányzik ez az egész, pedig meg soha senki nem is csókolt meg, nem tudom milyen érzés mikor simogatnak vagy kézen fogva sétálni.

Képtelen vagyok már tovább élni és nem is tudom, h így mi értelme az életemnek. Hogy tudnám végre kiverni, sőt kiölni a szerelem utáni vágyat magamból, a lelkemből?

2017. szept. 27. 21:22
1 2
 11/11 Tóth Lászlóórásmeste válasza:

22 éves voltam, mikor először bújtam ágyba... pattanásos, gátlásos tini volta.

Később nemzettem 2 gyermeket, építettem 2 házat, nyitottam 3 üzletet.Most alapítványt teszek. nem szabad korán feladni...Sportolj, indulj el valamerre...sokan járnak az országúton. Ha leülsz az árokparton , ott maradsz.

2018. márc. 4. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!