Mit tehetnék ha megakarok halni?
Figyelt kérdés
Semmi értelme nem maradt az életemnek. Állandóan érzem a fájdalmat fizikailag is, folyton csak sírok. Már nem tudom tovább elviselni ezt az életet.2017. aug. 21. 16:50
2/13 anonim válasza:
Légy kreatív. Egy csomó módon meg lehet dögleni.
3/13 anonim válasza:
Azt hiszem.mindenki, es Te is tudod, hogy mit kell tenned, ha megakarsz halni....
Ká is itt rinyálnod....
4/13 anonim válasza:
Én ezért kezdtem el extrém sportokat űzni...valamibe majdcsak sikerül belehalni.
5/13 anonim válasza:
Elmondod, hogy mi a baj, miért érzel így? Ha neked úgy kényelmesebb, akkor lehet privátban is nyugodtan.
6/13 anonim válasza:
Csak légy türelmes, eljön az az idő, h meghalsz.
Persze ennél értelmesebb válasz is van, ha beavatsz minket a részletekbe. Nos?
7/13 Qn válasza:
Sajnos így meglehetősen nehéz jó választ adni az érzésedre.
Én azt javaslom, hogy hívj fel egy lelkisegély szolgálatot.
Illetve most már vannak on-line felületek is, mint pl. a [link]
Elsőre lehet hogy úgy érzed teljesen felesleges, azonban több előnye is van.
Egyrészt el tudod valakinek mondani a problémádat. Ez önmagában is van amikor segít.
A másik fél máshogy látja, lehet sok olyan dolgot tud mondani amely neked elsőre eszedbe sem jutott.
8/13 anonim válasza:
Itt az ideje meghalni, baratom.
9/13 anonim válasza:
Ilyen kérdésnek mi az értelme? mert egy egyértelmű válasz van rá, de azt meg jóérzésű ember nem írja le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!