Csak az átlag alatti lányokat nem nézik meg az utcán, illetve csak náluk nem próbálkozik be soha senki?
Több kérdésnél is olvastam ezen az oldalon, hogy lányok panaszkodtak, hogy az utcán idegen férfiak tesznek rájuk megjegyzéseket, hogy hogy meg..nák őket, stb. Vagy ha nem is szólítják meg őket, minimum jól megbámulják őket, még akkor is, ha olyan ruhában is vannak, amiben egyáltalán nem látszik az alakjuk, se semmijük. Rám viszont még csak rám sem néznek...
Eddig azzal nyugtatgattam magam, talán amiatt nincsenek ilyen élményeim, mert iskolán kívül sehova nem járok, ha többet lennék távol itthonról, akkor nyilván nagyobb esélye is lenne, hogy összefutok valami perverzzel vagy egy olyan pasival, aki random lányokat szólítgat le, hogy tetszenek neki. De pár napja anotalkoztam és kérdezte az illető, akivel beszéltem, hogy miért nincs barátom, mire mondtam, hogy nem igazán járok el sehova, erre azt mondta, hogy ő se jár el, minden nap iskolába megy, onnan meg egyenesen haza, hétvégén is csak itthon ül (mint én), mégis volt már pasija, akit úgy ismert meg, hogy a buszmegállóban odament hozzá beszélgetni, szóval ez nem mentség arra, hogy nincs senkim...
Ezek szerint a kinézetemmel lehet baj? Eddig nem gondoltam magam olyan vészesen ocsmánynak, mondjuk kifejezetten szépnek se..
Köszönöm a normális válaszokat :)
9-es, velem detto ugyanez van amúgy, én is hallottam már jó pár nő ismerősömtől, hogy kb rettegnek építkezések mellett elhaladni, mert már fütyülnek utánuk meg kiabálnak nekik a munkások, hogy mit meg nem tennének velük...Amikor viszont én megyek el egy csapat építőmunkás mellett, akkor még csak ide se néznek..Volt, hogy érettségiről mentem hazafelé egy építkezés mellett és egy rövidebb szoknya volt rajtam, meg a ballagási blúzunk, amit kicsit mélyebben dekoltáltabbra csináltattak meg az osztály nagyobb hangú lányai..És pár méterre előttem ment két, kb 12 éves kislány, mindkettőjükön rövidnadrág és az egyik munkás annak a két kislánynak kezdett el magyarázni valamit, hogy lehetne pár centivel rövidebb az a nadrág, vagy ilyesmi, engem meg kb észre se vett...Ez kicsit szíven ütött....
Az idősebb bácsik viszont engem is megtalálnak, egyszer pár éve egy könyvtárban végeztem a közösségi szolgálatot és abba a könyvtárba rendszeresen jártak nyugdíjas bácsikák beszélgetni meg sakkozni és egyik nap, amikor ott voltam, épp megint sakkparti volt és az egyik bácsi állandóan tátott szájjal bámult .___. Meg kb egy hete mentem az utcán és egy másik idős bácsika jött velem szemben azzal a kis robogóval, amivel az extrém kövér emberek is közlekednek..És nem vett észre és majdnem elütött, erre mondta, hogy "Jajj hát el ne üssem már ezt a szép kisjányt". De ez minden. Mondjuk valahol örülök is neki, hogy eddig csak öreg bácsik tettek rám ilyen megjegyzéseket, ők még legalább tényleg kedves dolgokat mondanak, nem füttyentgetnek utánam, mint egy kutyának, majd ordibálják utánam, hogy jó a s3ggem :"D
Amúgy megnézni valakit az utcán, vagy bepróbálkozni nála, az két különböző dolog, mert pl. nálam eddig többen próbálkoztak be ismerettségi körökben, mint ahányan megbámultak volna random idegenek az utcán.
Az utcai sétákkal mindig úgy voltam, hogy nekem az a legnagyobb gondom, amikor flegma arckifejezéseket látok idegenek arcán, egy időután szándékosan nem néztem emberek szemébe, kerültem a tekinteteket, mert nem akartam leolvasni, ha rosszul reagálnak arra, amikor meglátnak. Magam sem tudom miért. Talán csak sok bunkó-arcú fiú akad ott ahol lakom, megszoktam, hogy barátságtalan arcokat látok, ettől már fóbiáim vannak.
Meg két véglet van nálam, vannak napok, amikor nagyon rondának érzem magam, ennek ellenére van, mikor kifejezetten szépnek. Tehát számomra nehéz megmondani, hogy mi átlagos vagy átlag alúli-felüli, az ember változhat.
Nem vagyok önbizalom hiányos attól, ha szinte senki sem mosolyog rám az utcán, mert párkapcsolatban sokszor megkaptam már, hogy szép vagyok.
De egy maradandó jó élményem volt, amire emlékszem is:)) egyik nap a szokásosnál különösebben csinos voltam èpp annyira, hogy még magamnak is tetszettem, de nem is voltam kirívó, csak visszafogott. Az utcán kb. velem egy korú, szimpatikus aranyos férfi megnézett és közben hangosan mondta a barátjának, hogy milyen csinosan nézek ki, kedvesnek tűnt. Más esetben unszimpatikus emberektől nem fogadnám a bókokat.
#valamelyik korábbi válaszoló vagyok
Amúgy szerintem ez valamilyen szinten a pszichológián és testbeszéden is múlik.
Vannak olyan emberek, (pl én) akik tök átlagosan néznek ki, de mégis olyan elutasító a testbeszédük az idegenekkel szemben.
Buszon én is felveszem a "kemény" álcámat, az elutasító testbeszédem, hogy senkinek sincs kedve hozzámszólni.
Néha mellém sem ülnek, általában csak nénik. :D
Ez olyan, mint hogy látszik rajtad, hogy ha félsz. Aki fél, az könnyű "préda" a rosszindulatú embereknek.
Hidd el, látják rajtad.
Szóval lehet, hogy neked is elutasító a személyiséged a külvilág felé.
Néha jóljön, hidd el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!