Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyszerűen nem érzem hogy...

Egyszerűen nem érzem hogy ertelme lenne az életemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyan sok rossz dolog történt velem,annyian kihasználtak,atvertek..Próbáltam bizakodo és pozitív lenni ami egy ideig ment,de amikor egymás után jött a sok rossz egyszerűen feladtam.

Mosolygok mindennap próbálom mutatni hogy jó kedvem van de olyan mintha belül valami meghalt volna bennem.Nem tudom megmagyarázni,de nagyon rossz.Nincsenek barátaim nem rég költöztünk egy új városba,itt nincs senkim egyedül érzem magam nagyon.

Olyan jó lenne egy barat..Esti iskolába járok ott csak felnőttek vannak,nem járok nappalira lassan dolgozni szeretnék.

Vannak dolgok amiket szeretek,boldoggá is tesz de csak addig a pillanatig utána minden folytatódik.

Kicsit visszahuzodobb is lettem(nem annyira de valamilyen szinten igen)

Mindenesetre azt érzem,hogy egyedül maradtam magányos vagyok nincsen semmi eletkedvem,egyszerűen ürességet érzek.

Nem vagyok szomorú,csak szimpla ürességet érzek belül nem értem miért érdemes élnem és mi értelme van így.

Annyira vagyok már egy fiúra is,de ismerkedni nem tudok így egyedül.

Ugyerzem valami hiányzik és addig nem leszek boldog ameg ki nem derül mi az.

Szerintetek mit kéne tennem hogy végre boldogabb lehessek amikor már teljesen reménytelen minden ennyi sok rossz után!?

2017. szept. 18. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
pszichiáter?
2017. szept. 18. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
gondolom pasi vagy
2017. szept. 19. 18:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Lany vagyok :D
2017. szept. 19. 19:58
 4/5 Nokedlifarhattal válasza:
Ismerkedj. Épits kapcsolatokat. Keress egy jó társaságot! Van értelme az életednek. Mindenki keresztül megy egy ilyen időszakon.
2017. szept. 20. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Most jó.
2017. szept. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!